KPOPPEREK! Kinek kik a kedvenc kpop előadói és miért?
nekem nct,ők nagyon megfogtak anno 2017-ben és azóta nagyo szeretem őket.
még mondanám az exot,őket kezdtem el legelsőnek hallgatni,amikor azt se tudtam mi az a kpop.
BTS. miattuk kezdtem el úgymond foglalkozni magammal és azzal, hogyan nézek ki,hol tudnák magamon javítani és ilyenek.
Valamint azért mert valami borzasztóan inspiráló emberek a srácok, aranyosak, tehetségesek és mindent megtesznek értünk,a dalaik jók és ne felejtsük el azt sem a végén hogy nem is néznek ki rosszul ehehehe^^
Nagy öregként a DBSK, 2PM, MBLAQ, BigBang, SuJu, 2NE1, később jött a Block B (a mai napig a nillili mambo egy részlete a csengőhangom), B.A.P., "frissebbek" közül a Got7
Miért? Egyszerűen az ő zenéik közül tetszett a legtöbb
(Jackson Wangot külön nagyon kiemelném!)
BTS <3
De a TXT-t, Blackpinket és Monsta X-et is nagyon szeretem, meg más kpop bandáknak egy-két zenéjét, viszont (szerintem) egyik sem ér fel a BTS-hez.
A BTS-ből pedig J-Hope a biasom^^
Nekem konkrét kedvenceim nincsenek inkább úgy mondanám hogy vannak akiket gyakrabban hallgatok mint a többi előadót szóval én őket írnám le ha nem probléma:
Lány bandák:
-Twice
-Itzy
-Blackpink
-Everglow
-Red Velvet
-Mamamoo
-GFriend
-Oh My Girl
-CLC
-Dreamcather
-Momoland
-Loona
-Fromis 9
-Iz*One
-Weki Meki
-(G)I-dle
-Elris
-Gugudan
-3YE
-Cherry Bullet
-Rocket Punch
-Fantics
-Bvndit
-WJSN
-NiziU (tudom hogy inkább j-pop viszont a zenéiknek van koreai verziója és mivel mostanában sokat hallgatom őket ezért mindenképpen meg akartam őket említeni)
Fiú bandák:
-Up10tion
-N.Flying
-Victon
-Golden Child
-X1
-Wanna One
-Cravity
-AB6IX
-MCND
-Seventeen
-Got7
-BTS
-Only One Of
-DKB
-CIX
-TOO
-Onewe
-Oneus
-The Rose
-Newkidd
-1the9
-D-Crunch
-2Z
-TRCNG
-Ateez
-Stray Kids
-Monsta X
-NCT
-iKon
-Day6
-N.Flying
-Astroo
-Winner
-Pentagon
-TXT
-SF9
-A.C.E.
-VAV
-Black6ix
-Argon
Szóló:
-IU
-Bol4
-Orly
-Chungha
-Somi
-Sunmi
-HyunA
-Zico
-Jackson Wang
-Baekhyun
-Stella Jang
-Eric Nam
-Agust D
-RM
-AleXa
-BTS tagok (tudom hogy RM-et és Agust D-t külön is írtam, azért mert őket még gyakrabban hallgatom, viszont a többi tag szólóit is gyakran szoktam hallagtni de így is hosszú a lista és nem akartam még jobban meghosszabítani)
-Lee Hi
-Hwasa
-Solar
-Sulli
-Moonbyul
-Wheein
-BIBI
-Lim Jimin
-Ha Sungwoon
-Kim Wooseok
-Lee Jin Hyuk
Tudom hogy elég hosszú lista lett de őket hallgatom tényleg rendszeresen és nem akartam senkit kihagyni. Azt is tudom hogy nem túl egységes a stílusuk a zenéknek de pont ezt szeretem a kpopban hogy minden hangulatomhoz megtalálom a megfelelő zenét.
Hűha ez nem lesz rövid válasz. Általában női bandákat, solo énekeseket hallgatok, követek.
Twice (Top1)
Itzy
Blackpink
Mamamoo
Apink
(G)I-DLE
Gfriend
AOA
Red Velvet
Pristin
SNSD
f(x)
Sistar
Secret
Wondergirls
Kara
T-ara
WJSN
Cignature
9muses
Miss A
IOI
Girl's Day
2ne1
3YE
ANS
Gugudan
Loona
Dreamcatcher
4minute
NIZIU (örülök, hogy az előttem szóló is megemlítette)
Rocket Punch
DIA
Cherry Bullet
EXID
After School
Iz*one
Lovelyz
CLC
Om My Girl
Everglow
Remélem h senkit nem hagytam ki. Egyébént most a top1 a TWICE 2015 óta.
(A Sixteent is néztem) A második a Mamamoo. Korábban az első két helyen a Wondergirls és az SNSD állt.
Solo:
Sunmi (TOP1)
Chungha
Taeyeon
Somi
IU
PSY
G-Dragon
Zico
Taeyang
AleXa
Az összes Mamamoo tag (Solar, Hwasa, Moonbyul és Wheein)
A kedvenc szólistám egyértelműen Sunmi és mindig is ő volt.
fiú bandák:
EXO (TOP1)
Super Junior
BTS
SHINee
NCT
Stray Kids
GOT7
MCND
Féfiak kötül a jelenlegi kedvenc az EXO, korábban a SuJu volt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!