Ti nektek kik a kedvenc rap/trap előadóitok?
Nekem ha a magyarokat nézzük akkor Sub Bass Monster, Tkyd, DSP, Ketiozszerintem innen ők az igazi rapperek. Persze kűlfőldiekhez mérve gyengék.
De még őket is szeretem Dé:nash, Belga, Mr Busta, Aza, Killakikit, Lmen Prala, Krúbi, Curtis Missh, GWM, Majka, Myke Mycanic, Geddó, Geddó és Mykeval már dumáltam is. Ak26 is jó de ők inkább régen voltak jók. Prala és Geddó pedig nagyon nagy trapperek imádom őket.
Kűlfőldről nézve pedig. 2Pac, Wiz Khalifa, NF, 6ix9ine, Drake, Eazy-E fan vagyok. Na ők tényleg azok az igazi nagy betűs rapperek!
De jók még ők is: Eminem, Kendrick Lamar, Kanye West, Post Malone, 50Cent, Snoop Dog, Canibus, Common, DMX, Guru, Royce Da 5,9, Scarface
Denzel Curry, Kanye West, Kendrick Lamar, Danny Brown, Freddie Gibbs, Gucci Mane, Brockhampton, Vince Staples, J.Cole, Pusha T
Magyarokat már nem hallgatok de akik régen bejöttek azok NKS, Káva
Én főként magyar rappet hallgatok
Kedvencek:
Tkyd, Siska, Barbárfivérek, DSP, Sub Bass, NKS, Killakikitt, Mikke Mykanic, Giaj, Essemm, Phat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!