Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Várjátok Selena Gomez és...

Várjátok Selena Gomez és BlackPink közös zenéjét?

Figyelt kérdés
Én nem igen szeretem a BlackPinket/kpopot, de Selenáért oda vissza vagyok, szóval már várom☺

2020. aug. 15. 16:04
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/78 anonim ***** válasza:
69%
Na jo, en nem tudom a nevüket, de tudom melyik táncra gondolsz... az a csaj eleve tok átlag, smink nélkül meg egyenesen nulla, de ettől függetlenül ő a dance goddess🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ Igen, mar eleve attól a tánctól is hányni lehetne, annyira vulgáris. Es az nem jut el a tudatukig, hogy 12 éves rajongóik vannak.
2020. aug. 30. 12:47
 62/78 anonim ***** válasza:
69%

Na most pl amit Bp csinál a koncerteken meg alapból is azt én be szabályoznáM egybol R kategóriába mert hát az! Ez nem 17-18 even aluliaknak való!!! Ez az a szint ami a sztriptíz bárokban is megy!! De már lassan a többi fent felsorolt lany banda is ezt csinálja!

Akkor megnézném hogy mennyien is mennének el a koncertekre...! Csak szólok kb a fele vagy a 30-40%-a mert az idősebb srácok egy részének lesz barátnője azt akkor hoppá kiderül hogy még sem a zenét szeretik meg hogy hoppá ez itt full sztriptíz A masik kategoria meg hogy hoppá tinik hallgatják akiknek teljesen el torzítják az én képüket valamint a szexualitásukat...! Ezt sem engedném hogy ilyen tartalmakat ráadásul media tartalmakat így csinálják! Legyen egy kor határ mert sokan ebből fogjak a mintát venni hogy csak akkor lehetnek szépek kelendőek ha ki pakolják az árut azt a földön rázzák magukat

2020. aug. 30. 13:15
 63/78 anonim ***** válasza:
77%

Hát.. én szinte szóhoz sem jutok.. Abban az időben kerültem a k-pop világába, amikor még cikinek számított, és mindenki furán is nézett rám emiatt. Ez 2014-ben volt. De mennyivel jobb időszak volt az! Nem volt ez a hülye YT nézettség mánia, az egész a zenéről szólt, nem volt verseny. És akkor még a minőség volt a fontos, ami ahogy látom manapság egyre jobban kezd elveszni, ami miatt pedig csalódott vagyok.

Nem értem ez a zene egyszerűen hogy jelenhetett meg..? Se eleje-se vége, maga az alap sem valami jó, nem mondanám minőséginek egyáltalán, a szöveget meg ne is nézzük.. Az iparban ilyen nagy nevű emberek dolgoztak rajta, és csak ennyi sikeredett? Az előzetesek és a hype miatt elég nagy elvárásaim voltak a BP felé, de ez már zsinórban a 3. nagy csalódásom, és messze ez volt a legnagyobb koppanás..

Előttem is írták, hogy már szánalmas milyen kétségbeesetten próbálnak Amerikába betörni és abszolút egyetértek! Ahogy azokkal a kommentelőkkel is, akik megfogalmazták, hogy a régi k-pop fanok nem fogják hallgatni, mert ez nem k-pop, az amerikaiak meg azért nem, mert nekik megvan a saját kis hasonló rétegük.

Nem akartam volna a BTS idekeverni, de egyre jobban azt érzem, hogy egy csónakban eveznek a BP-vel.. Mert hiába nem voltam egyikük rajongója sem, de a munkásságukat mégis követem, az utóbbi pár kiadásuk nekem nagyon nagy csalódás.. Mindannyian belátták, hogyha csak a kisujjukat is teszik bele, még akkor is rekordokat döntenek. Kis munkával is dől a pénz, akkor meg minek bele annyi munka? Ezért nem kéne mindent így felhypeolni, mert a minőség szerintem zuhanórepülésbe kezdett.

2020. aug. 30. 14:14
 64/78 anonim ***** válasza:

Utolso mindkettő én voltam annyi hozza teszek hogy nem az idolok tesznek bele kis munkát hanem a cégek és akik a háttérben dolgoznak mert ugye még mindig az idolokat szét dolgoztatják

Meg amik most voltak zenei műsorok kbs meg hasonlo na ott találtam egy érdekes dolgot... a pre Records hajnali 1 kor történt!!! A második meg Hajnali 5 kor! Mi a F a sz!!!!??? Oke hogy sok csapat van meg minden de nehogy már hogy 1-2 számot max harmat 3 óráig kell csinálni!

2020. aug. 30. 14:34
 65/78 anonim ***** válasza:
68%

Sajnos ez a rakjunk ki mindent, ez nem csak Koreában, hanem itt is megvan. 12-14 éves gyerekek raknak ki olyan képeket magukról ami sztem felháborító. Ez nem kpop sajátosság. Főleg mióta a Wrecking Ball ban Miley totál meztelen tolta. A világ kezd egy kicsit kifordulni magából. Nulla értékrendet követve. Viszont nekem inkább az fáj h Ázsia is már efelé megy. És nekem nagyon nem szimpi h már tényleg minden egyforma lesz.

Én is szánalmasnak tartom, ahogy egyes kpop bandák be akarnak törni az amcsi piacra. Viszont azt elefeljtik h ott az ilyen bandák egy-két számosak aztàn nem érdekli őket. Vajon miért nem élnek meg ott tartósan ezek? Mert nem kell nekik. Rápörögnek egy számra aztán ennyi. Viszont a valódi, régi fanokat elvesztik ezzel az tuti.

És ez nem csak a Bp-re vonatkozik, hanem ahogy mondjátok sokan, a BTS is ezt csinálja. Nevetséges, sőt inkább szomorú.

Most őszintén ki gondolja azt h pl az ázsiai fanoknak ez kell? Ez egy akkora üres kör lesz nekik, hogy nem igaz. Zsákutca az egész.

A másik, hogy ez már rég nem a zenéről szól, hanem arról hogy most melyikük dönt Youtube rekordokat. Mint régi kpop fan persze h tetszik nekem, hogy a BP vagy a BTS ekkora nézettségeket érnek el. De mikor rájövök h milyen áron...

Megmondom őszintén h csak egyszer tudtam meghallgatni ezt a számot.

És valljuk be őszintén, hogyha lecseng ez a BTS vs BP dolog, vagy kijön egy új számuk, ezt a semmit szinte senki nem fogja hallgatni. Most addig fontos a streamelés amíg le kell nyomni a BTS-t de ezt most komolyan ki fogja 2 év múlva hallgatni? Egy DDU-DU DDU-DU vagy egy Boombayah egész màs. Azokat bármikor meghallgatom most is. De ez a szám egy semmi. A BP-t úgy ismertük meg, mint egy vagámy, mai, pörgős zenét játszó lány banda. Hàt ebben a klippben ez nem látszik. Mintha szemen köpnék a régi rakongókat azért h újakat szerezzenek. A koncepció alapján ezt akár egy Weki Meki vagy egy Oh My Girl is csinálhatta volna. (Ne értsd félre, ezzel nem ezt a két bandát akartam leszólni). De kost komolyan ez nem Blackpink. Aki ezt nem veszi észre az maximim tavaly óta ismerheti őket.

És ne gyertek mindig a BTS el, hogy az is ezt csinálja mert igazatok van de ez a topik most a BP-ről szól.

Amin még érdemes elgondolkodni, h ha elvesztik ezzel a régi rajongókat, az újak, akik leginkább amcsik közel nem fognak olyan szinten megőrülni értük mint az ázsiai fanok vagy akik még tényleg a régi kpop érzés miatt szerették őket. Elvesztik a valódi rajongóikat azokért akik valójában 1-2 év mulva eldobják őket, mert már màs lesz a divat.

Remélem senkit nem bántottam meg. És senki ne értse félre, imádom mind a négy csajt, pont ezért aggódom értük.

2020. aug. 30. 14:35
 66/78 anonim ***** válasza:
Érdekes módon ha itt valamilyen nagyobb esemény van (Amerika vagy europa) ott elég ha 8-9re jönnek max 7-re ha tényleg sokan vannak.... érdekes módon 1 óra alatt fel vesznek 5 számot is ha kell + a táncot... meg akkor még ki is dolgozzák a kamera állását... nagyon a profizmusra hajtanak csak nagyon erőltetik emiatt sem sikerül jól nekik... azaz sokkal több energiát és időt ezzel el vesztenek mint amennyit egy kiegyensúlyozott menetrenddel meg lehetne csinálni... hozzáteszem hatványozottan
2020. aug. 30. 14:38
 67/78 anonim ***** válasza:
53%

65-ős nézd kulturáltan társalgunk szoval csak nyugodtan 😅😂 amig tudsz érveket felhozni addig mehet... hozzáteszem igen mindneki ezt csinálja persze tegyünk hozza hogy Korea mindig is egy sokkal konzervatívabb ország volt és még mindig az! Persze ott is vannak olyan nők de a közelében sincs annak ami máshol van! És tényleg a társadalom le nézi ezeket a kpop lányokat igazából mert a való életben senkinek sem kell egy ilyen barátnő Koreában! Ezért sem randiznak a kpop idol srácok idol lányokkal mert hát ez megy ott... (legalábbis a legtöbb esetben azt vettem észre hogy 20-ből 19 biztos nem isolal jon ossze a maradék 1 meg csak dugasra megy...)

És igen az amcsi fanok nem fognak 3 albumot venni meg minden posztert kulcs tartot meg photo book-ot meg nem fognak fizetni a vlive ch+ra meg a fan meetekre sem fog fizetni... párszor meg veszik a koncert jegyet meg 99 centért (kb 290ft) azt az egy aktuális számot azt jónapot! Nem fognak 2-3 oldalon fanship előfizetést csinálni meg 3 ugyan azt az albumot megvenni csak hogy meg legyen minden kép és poszter meg nem fog figurákat meg egyéb sz a r o k a t venni...

2020. aug. 30. 14:47
 68/78 anonim ***** válasza:
53%

67 es igen ezt mondom én is. Sztem rosdz fele mennek de valahol az ő dolguk. Szerencsére (ne ertsd félre)

nem vagyok és sosem tartottam magamat Blink-nek. Szeretem őket de nem örülök meg értük és nincs minden albumuk meg, de posztereim sincsenek. Én másik bandákért rajongok. Viszont azert írtam h szerence h nem vagyok Blink, mert most biztos h sokkal rosszabbul esne ez nekem. Így vidzont szinte "külső" szemlélőként nézhetem a dolgokat. Petsze ettől függetlenül bánt h ennyire le vagyunk sz*rva.

Sztem kultúráltam es nyugodtan válaszoltam, formáltam véleményt. Ha esetleg valakinek nem így jött le akkor bocsi. Tényleg senkit nem akarok megbántani. Bárkinek lehet más véleménye.

2020. aug. 30. 15:00
 69/78 anonim ***** válasza:
77%

#64: pontatlan volt a megfogalmazásom, nem az idolokra értettem, hanem a cégekre. Sajnos nagyon is tisztában vagyok azzal, hogy mennyire túl dolgoztatják az idolokat..

Viszont örülök neki, hogy többen ilyen szinten egy véleményen vagyunk. Volt már szerencsém pár igencsak elvakult rajongócskához..

YG pedig jó lenne, ha picit jobban átgondolná, hogy mit ad/adat ki, mert a BP rajongói javarészt nem épp 18 körül vannak, és azért ez a dal nem az ideillő korosztálynak készült..

Továbbá koncentrálhatna jobban a koreai rajongók megtartására is, mert azért mégiscsak ők azok, akik az esetek nagy többségében jobban költik a pénzüket az idolokhoz köthető dolgokra. És itt nemcsak az album vételre gondolok, hanem bármire, amit kiadnak.. Mert gyakran a szállítási költség nagyobb, mint a termékek ára, és ilyenkor az ember lánya kétszer is meggondolja, mit vesz.

2020. aug. 30. 15:12
 70/78 anonim ***** válasza:
87%

Egy személyes példát szeretnék felhozni egy egész más témából, úgy talán érthetőbb lesz, hogy mi itt a probléma. Persze ez csak az én véleményem, de sztem ebből tök érthető lesz minden.

Gondolom mindenki emlékszik arra, amikor a magyar válogatott kijutott az a foci EBre. Akkor páran haverok elhataroztuk hogy csinálunk egy amatőr csapatot és legalább hei egyszer lemegyünk rúgni a bőrt. Lett csapatnév, mez minden. Kitaláltuk, hogy menjünk amatőr bajnokságokra. Persze nagyon gyengén szerepeltük mert akik általában ott voltak azok sok-sok éve játszottak együtt. Aztán elegünk lett belőle h ennyire nem megy és elkezdtünk bevenni olyanokat akik tényleg tudnak játszani. Először 1et msjd 2-t. Egészen addig amíg mi az eredeti csapat már csak a kispadon ülve néztük a meccset. Tök jó h egyre jobb eredményeink voltak, csak ez már nem a mi csapatunk volt. Persze azóta elhalt az egész, pont ezért.

Na pont ugyanezt látom a kpopban. Valóban egyre népszerűek de milyen áron. Ez már nem kpop. Akkor most valóban a kpop lett népszerűbb? Ez azért elgondolkodtató.

Lassan tényleg csak angolul fognak énekelni, amcsi stílusu szàmokra. Akkor ez mitől kpop. Mi a különbség az amcsi pophoz képest? Az, hogy koreaiak? És ha egy USAban élő, de koreai származású énekes fut be az sem kpop. Innentől hol a határvonal?

Csak az lesz a különbség h ők Koreában élnek? Bár ez sem lesz igaz, mert ha tényleg ennyire a nyugat fele húznak akkor biztos h kb ugyanannyit fognak kint is tölteni.

A másik, hogy sajnos azt vettem észre h kelet-ázsiakon kívül is elkezdtek másokat becsempészni a kpop-ba. Amivel cssk annyi a baj, hogy akkor ez most mitől kpop?

2020. aug. 30. 15:19
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!