Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Várjátok Selena Gomez és...

Várjátok Selena Gomez és BlackPink közös zenéjét?

Figyelt kérdés
Én nem igen szeretem a BlackPinket/kpopot, de Selenáért oda vissza vagyok, szóval már várom☺

2020. aug. 15. 16:04
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/78 anonim ***** válasza:
A Bts-tol a Blood sweat tears tenyleg arrol szol, pont irni akartam csak beeloztel 😃
2020. aug. 29. 14:22
 52/78 anonim ***** válasza:
53%

Egy biztos, A szöveg gáz. A zene nulla. A koncepció szar.

Vannak nagyon jó számaik. Nem is értem miért ezt a szart véditek. Itt mindenki aki annyira védi ezt a számot max 2 éve ismerheti a kpop-ot és maximum 12 éves lehet. Ha kicsit valaki régebb óta ismeri a kpop-ot, akkor látja, hogy egy pár együttes nagyon rossz fele megy. Amerika k*rvái lesznek. Ezt akarjátok? Mert ha igen, akkor hallgassátok és támogassátok őket vakon. Én inkább a kpop-ot támogatom, és csak remélni tudom, hogy a Blackpink vagy a YG észbe kap. Undorítónak tartom, hogy ezt a mindenből csináljunk Amerikát. Csak sokan elfelejtik, hogy Amerika hogyan jött létre. Ne akarjunk már Amerikát csinálni Ázsiából, de Európából se. Megvannak a maguk hatalmas értékei. Miért kell tönkretenni mindent? Ti meg ezt támogatjátok.

Azt értem, hogy az amcsiknak tetszik, mert nekik íródott, de nektek mim tetszik benne? Vagy ti is csak úgy tudtok gondolkodni ahogy a trend elvárja?

Ez a sokszínűség jegyében tegyünk minden egyformává dologtól hányok.

2020. aug. 30. 00:27
 53/78 anonim ***** válasza:
69%

Utolso teljesen igazad van hozzáteszem a számon nagyon érződik hogy csak azert csinálták mert hogy reklám...!

És igazad van hogy a lany bandák nagyon el mennek... sajnos a cégek nem fognak észbe kapni csak amikor már a fele fizetős fan ott hagyja őket... azt becsidolnek... vagy pedig a lányokat olyan erős zaklatás vagy tömeges kritika éri hogy mentálisan serulni fognak... Amitől még egy botrány lesz... utólag csak annyit... pont tegnap neztem puzser + pam-ot Qurvára meg ragadták a lényeget idézem is őket... “de hát így megy ez!”

Majd amikor csőd vagy botrány lesz belole majd akkor fognak lepni mert hát így megy ez

2020. aug. 30. 00:45
 54/78 anonim ***** válasza:
94%
Akkor gondolom az is zavar titeket, hogy a Bts kezd amcsis lenni, vagy nem? 😃
2020. aug. 30. 10:31
 55/78 anonim ***** válasza:
64%

Mi köze van annak, hogy a bts kezd “amcsis lenni”, ahhoz, hogy ez a “szám” egy förtelmes szenny? En nem amcsis, hanem egy okadek, amit be kellene tiltani. A btsnek van egy par minőségi száma, bs&t, fake love, black swan, de a boy with luv-tol, meg a legújabbtol szinten rosszul vagyok. Bar az legalább nem az orális szexről szól.

Szeritem akiknek nem tetszik ez a bp szám, az nem azért van, mert bts rajongok.

2020. aug. 30. 10:48
 56/78 anonim ***** válasza:
59%
En nem is mondtam ilyet félreértesz, csak mivel rengeteg Amerikai dijatadokon stb vesznek reszt, a legújabb daluk vegig angol nyelvű azert tettem fel ezt az ártatlan kérdést 😃
2020. aug. 30. 10:52
 57/78 anonim ***** válasza:
69%

56-os én pl latom hogy a bts-szel is ugyan az a helyzet mint a bp-el! Annyira be akarnak törni szinte már szánalmasan az amcsi piacra csak hogy ott nincs rajuk kereslet! A bts és pl a bp is már pár éve ugyan azt a számot adja ki csak más a szövege...! Oke azzal jobb a bts hogy ők fiu banda... nem kell el adniuk a szexualitásukat nem kell megalázó fizetős prosti szintre le süllyedniük persze meg vannak az ő hibájuk is azaz mindketten elértek arra a pontra hogy már nem lehet azt mondani hogy a cég dönt mindenben és ők nem szólhatnának bele! Már ez az a pont ahol az ő hibájuk is ahogy a többi csapatnak akik debutaltak 15-16-17 ben és sulyednek le! (Pl oh my girl, red velvet, gfriend [ők nagyot zuhantak most] meg a twice [ők is sokat zuhantak csak ők 1-2 evvel korábban értek el arra a szintre amire most a gfriend])

De amit most a Bp csinalt azt te D leg a legalja! Eddig sem voltak ártatlanok de egy ilyen szöveget ki adni! Komolyan nem tom a szüleik mit érezhetnek mert ha az én lányom lenne ilyen én meg halnék a szégyentől habár biztos vagyok benne ha lányom lesz rendesen fel fogom nevelni tudni fogja hogy milyen is egy hölgy és milyen is egy olcsó cafka...

Amugy tényleg nem ertem selena mit keresett ott mert kb kapott pár kép kocka azt ennyi... kb ilyen cameo féle volt 😅😂 latszik nagyon a hypera mentek... mindenesetre az amcsi piac azt jelenti hogy nyilvános szexualitás erőszak valamint drog használat és stb... remelem ezzel is tisztában vannak a Bp tagok...

2020. aug. 30. 11:37
 58/78 anonim ***** válasza:
74%
57, nyilván köti őket a szerződés, de hogy en nem vettem volna részt ebben a megaláztatásban, azt garantálom. Mégis mit gondoltak? Egyik szerencsétlen lany közölük nem is beszél angolul, nem tudom egyáltalán utána nézett-e, hogy mi a francrol énekel. De a többi... az összes beszél angolul es képesek ezt promotálni... sztem itt van vége egyébként az idolkodasuknak, kijön az a nyamvadt kis album, amit 4 ev alatt sikerült csak összehozni, utána jon az új csajbanda, ok meg mehetnek amerre látnak... a kommentek 90 százaléka szapulja őket. Hogy lehet ilyesmit egyáltalánan felénekelni, vagy kiadni? Yg-nek teljesen elment az esze, de a kislanyokrol is sokat elmond, hogy belementek ebbe. Valóban, megnézném, amikor hazaszól az egyik, hogy apuuuu hallottad az új szamomat? Lesz meg ebből botrány, az biztos...
2020. aug. 30. 11:47
 59/78 anonim ***** válasza:
53%

Hat igen viszont a szerződésről annyit hogy nem kötelezte őket semmi sem hogy ilyent csináljanak meg mármint új számnál mindig új szerződést kell csinálni hogy akkor most ez és ez lesz de utána is lehet fellebbezni mert még csak a szerződés után kapta meg a dalszövegek..... még ha egy amugy nyugati szuz bandarol lenne szó akik nem vesznek részt nyugati eseményeken csak keletieken azt mondom oke nyilván nem voltak tisztában vele de egy olyan bandarol van szó akik évek óta járnak nyugatra Európába Amerikába Meg még Ausztráliába is és nem egy angol interjún voltak tisztában kellett volna lenniük hogy mit is jelent hogy nyald a fagyim... de talán még egy keleti is aki utána néz mit is jelent az a nyamvadt szöveg!

Mondjunk én abban sem vettem volna részt hogy a fél seggem kint van azt úgy fekszek le a színpadra és vergodok meg razom a seggemet... (lisa)

2020. aug. 30. 12:36
 60/78 anonim ***** válasza:
A nyugati szuzt ugy értettem hogy kpop banda csak nem voltak nyugaton vagy csak max egyszer a kcon jóvoltából...
2020. aug. 30. 12:37
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!