Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Várjátok Selena Gomez és...

Várjátok Selena Gomez és BlackPink közös zenéjét?

Figyelt kérdés
Én nem igen szeretem a BlackPinket/kpopot, de Selenáért oda vissza vagyok, szóval már várom☺

2020. aug. 15. 16:04
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/78 anonim ***** válasza:
24%

LAtom te sem értesz sok dologról szoval szerintem nyugi van nálad is...

amugy tok jo hogy az amatőr dologgal jöttél... mond el miért is lennének amatőrök? Honned tudod hogy nem képezték a hangjukat? Valószínűleg már kis koruk óta énekeltek ezek a versenyzők nem hiába befutott énekesek...

2020. aug. 18. 12:29
 22/78 anonim ***** válasza:
24%
Amugy az első akit küldtem meg egy jó pár azok csak ugyan ki énekelték amit ailee sőt volt 1-2 aki tovább is ment technikában...
2020. aug. 18. 12:30
 23/78 anonim ***** válasza:
20%

És hogy miben jobbak?

Nos... fél hangok negyed hangok quent hangok csavarás hajlitás lejtés csúsztatás azaz technika...

amiket te felsoroltál az mint autotune meg előre felvett fél playback... csak szólok meg hallgattam beyonce számát igaz jó nem vitás de a közelében sem volt...

2020. aug. 18. 12:32
 24/78 anonim ***** válasza:
0%

Ez lesz az utolso hogy irok...

Nos ott B asztad el minden hihetőségedet mikor azt mondtad hogy amatőrök nem kaptak semmi féle képzést... meg mély hangokrol beszéltél miközben direkt küldtem nagyon sok high note-osat... amik meg vannak Sok helyen nagyobbak is mint ailee meg tisztább is...

ezzel nem őt sertem mert tény jó de van még ugyan ilyen 100 masik a nagy világon akik kevésbé ismertek mert ők énekesek nem akarjak reklámozni magukat Mint ahogy a kpop idolok... és een kivul is van még 50 sokkal jobb mint ailee... küldj ailee-ról egy olyan videót ahol minden cuc nélkül énekel el egy számot... lássunk ugy is képes azt a minőséget hozni...

2020. aug. 18. 12:43
 25/78 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy egy tök nyugis kérdésből hogy a bús jókedvbe lett ekkora háború. xDD Mindenki nyugodjon le!
2020. aug. 20. 19:30
 26/78 anonim ***** válasza:
96%

#25-nek. Hogyan lett háború?:D Hát úgy, hogy ez a drágalátos "zeneszakértő, amatőrök mecénása" csávó (#21,22,23 stb válaszok írója) MINDIG veszekedést generál a kpopos kérdések alatt. Onnan lehet felismerni, hogy szinte mindig az autotune-nal meg a playbackkel jön, mert nagyon ráállt erre a "technológia bad, acapella good" mentalitásra:D Egyébként engem privátban is lerohant pár hónapja, mert nem hitte el, hogy képzett énekes vagyok, pedig ő beszél hülyeségeket, ennek ellenére nagyon elhiszi, hogy pro a szakmában.:D

Ne vegyétek komolyan ezt a csávót, bárki is az. Tipikus nethuszár.

2020. aug. 24. 15:13
 27/78 anonim ***** válasza:
0%
Utolsó képzett énekes vagy oke... anonimként nagyon meggyőző tudsz lenni miközben nem is értesz a studio technológiához... 😂😅 vannak dolgok amikből le tudsz bukni hogy szava hihető vagy vagy sem... nem mondom te korántsem voltál az... úgy vagy te képzett énekes mint én olimpiai győztes 😅😂 a közelében sem vagy
2020. aug. 24. 17:46
 28/78 A kérdező kommentje:
Na kint az új zene... Mi a véleményetek? Nekem sajna nem nagyon jön be, de nem rossz :(
2020. aug. 28. 07:10
 29/78 anonim ***** válasza:
73%
Nekem nagyon bejön, nagyon tastyyy
2020. aug. 28. 07:46
 30/78 anonim ***** válasza:
100%

Sztem semmi köze a Blackpink stílusához. Egyértelműen nem tetszik. Pont az a lendület, erő hiányzik belőle amit a Blackpinkben szeretek. Ezért nem szeretem az ilyen collab számokat.

Még ha lenne egy dallamos refrénje, de még az sincs. Kicsit úgy érzem, hogy ezt inkább a nézettség miatt csinálták mint a zene miatt. A How You Like That egyértelműen veri mindenben. Ez az én véleményem. Nem kell vele egyetérteni de azt hiszem korrekten leírtam, anélkül, hogy bárkit megbántottam volna.

Egyébként nagyon szeretem a Blackpinket. (talán azért sem tetszik ez a szám)

2020. aug. 28. 11:03
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!