Várjátok Selena Gomez és BlackPink közös zenéjét?
A lila hajú csaj ? Nem tudom kire gondolsz, mert Rosé haja full lila, Lisa haja meg lila-fekete.
Amúgy meg sztem egyik Blackpinkes sem ronda. Mind szebb mint Selena. Bár ez izlés kérdése. Sztem sokkal finomabb, aranyosabb arcuk van.
A teste viszont Selenának lehet h jobb :) De a szám az tény h egy nagy nulla.
Fogalmam sincs a nevükről, eddig szoke volt, bar csak egy par fellépésüket láttam, addig is végig csak fogdosta magát tánc helyett, érdekes, hogy ez kell ma a 12 éveseknek... a feje pedig számomra baromi ronda, egyből az tűnt fel. Van egy par tényleg szép lany a kpopban, hozzájuk képest meg plane borzalmas. Bar a másik 3 is csak átlag.
Viszont ezt a sz.rt, amit most kiadtak úgy ahogy van be kellene tiltani, konkrétan végig az orális szexről van benne szó, meg arról, hogy jöhetne valaki, aki “lerendezi” őket. Hát gratulálok.
Na jo, távol álljon tőlem ez az egesz, de az angolul nem tudó kis elvakult rajongóknak akkor itt egy par finomság:
Gyere közelebb, mert szomjasnak tűnsz, majd en gondoskodom rólad, szürcsöld, mint egy jégkását
Megnyalhatsz, de túl hideg vagyok ahhoz, hogy belém harapj
Megmártózhatsz bennem 2x, mert tudom, hogy tetszem
Te vagy a koktélcseresznye, maradj mindig rajtam
Fogd meg, fordítsd át, merj bele, csináld így yeah yeah
Nyald meg, szeresd, nyald meg(ki) yeah yeah
Lisának kell egy jégkrémes bácsi, aki lekezeli... na most untam meg
Emlékezetből fordítottam, miután meghallgattam 2x, szóval bele lehet kötni, ha valaki másképp értelmezi, de ezen nincs mit másképp értelmezni
Sőt, meg olyan amcsi trash szleng is van benne, amiben nem is vagyok biztos, de az is a szexre utalhat, szóval csak meg több ocsmanysag van benne. Csak hogy tudjatok, hogy mit hallgattok gyerekek... rihannatol a rude boy sem a dugas.rol szól, igaz? :DDD es a nagy konzervatív korea egy ilyet kiad👏🏻👏🏻👏🏻🤮
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!