Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Várjátok Selena Gomez és...

Várjátok Selena Gomez és BlackPink közös zenéjét?

Figyelt kérdés
Én nem igen szeretem a BlackPinket/kpopot, de Selenáért oda vissza vagyok, szóval már várom☺

2020. aug. 15. 16:04
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/78 anonim ***** válasza:
100%
Én Lisa második rap részét nem teljesen éreztem odaillőnek, valamit cserélhettek volna a felosztáson, hogy Jisoo 18 másodpercéből ne 10 az legyen, hogy ice cream chillin' chillin', Rosé sem kapott sokkal többet mondjuk. Egyébként kifejezetten örülök, hogy nem a megszokott Blackpink hangzást kaptuk, inkább Selena vibe-ja van a dolognak, és örülök, hogy Selena is sok screen time-ot kapott. Az MV nagyon szép, a lányok is azok, tényleg egyedül a felosztással van a legnagyobb problémám.
2020. aug. 28. 12:36
 32/78 anonim ***** válasza:
35%
Nekem nagyon tetszik, nagyon vidaaaam cuki dal lett a színvilág, összkép es a csajok is nagyon ott vannak 😍🍦🍦💖
2020. aug. 28. 15:26
 33/78 anonim ***** válasza:
69%
érződik hogy az amcsi piacra akarnak be jutni csak hát... már van megannyi rihhana ariana selena meg shakiránk és a társaik... aki kpop-ot akar hallgatni az nem fogja hallgatni csak úgy mint a bts új zenéjét... aki meg amcsi stílusú popot akar hallgatni az meg nem őket fogja... ez ilyen egyszerű...!
2020. aug. 28. 19:29
 34/78 anonim ***** válasza:
64%
én azt érzem hogy ezek a kpop cégek nagyon nem tudják mit csinálnak...! nagyon amatőr viselkedésük van miközben az idoloktól elvárnak nagyon precíz pontosságot és profizmust...
2020. aug. 28. 19:32
 35/78 anonim ***** válasza:
53%
A 33assal abszolút egyetértek. Sztem vakvágány amit csinálnak, de majd kiderül. Aki az amcsi popot szeretik miért hallgassák a Blackpinket mikor van sajátjuk. A kpoposok meg csalódni fognak bennük mert ez nem kpop.
2020. aug. 28. 20:13
 36/78 anonim ***** válasza:
45%
Hát csodálatos lett... ennél nagyobb szenny meg nem volt a kpop történelmében... 5 lany végig a kefelesrol énekel. Nyilván itt nem sokan tudnak angolul, de aki igen az hallgassa csak meg. Olyan szövege van, hogy a gyomrom felfordul.🤮 az a lila hajú csaj meg meg mindig nagyon ronda.
2020. aug. 29. 00:30
 37/78 anonim ***** válasza:
31%

A lila hajú csaj ? Nem tudom kire gondolsz, mert Rosé haja full lila, Lisa haja meg lila-fekete.

Amúgy meg sztem egyik Blackpinkes sem ronda. Mind szebb mint Selena. Bár ez izlés kérdése. Sztem sokkal finomabb, aranyosabb arcuk van.

A teste viszont Selenának lehet h jobb :) De a szám az tény h egy nagy nulla.

2020. aug. 29. 01:07
 38/78 anonim ***** válasza:
29%

Fogalmam sincs a nevükről, eddig szoke volt, bar csak egy par fellépésüket láttam, addig is végig csak fogdosta magát tánc helyett, érdekes, hogy ez kell ma a 12 éveseknek... a feje pedig számomra baromi ronda, egyből az tűnt fel. Van egy par tényleg szép lany a kpopban, hozzájuk képest meg plane borzalmas. Bar a másik 3 is csak átlag.

Viszont ezt a sz.rt, amit most kiadtak úgy ahogy van be kellene tiltani, konkrétan végig az orális szexről van benne szó, meg arról, hogy jöhetne valaki, aki “lerendezi” őket. Hát gratulálok.

2020. aug. 29. 01:30
 39/78 anonim ***** válasza:
23%
Én nem tudom hogy nektek hogy jött ez hogy szexről szól. :D Bele lehet képzelni mást is aki nagyon akar, de a szöveg arról szól hogy mennyire elérhetetlenek és hűvösek mint egy fagyi. Mondjuk bármi mást mondhattak volna ice cream helyett hogy ne értsék félre :D
2020. aug. 29. 07:35
 40/78 anonim ***** válasza:
65%

Na jo, távol álljon tőlem ez az egesz, de az angolul nem tudó kis elvakult rajongóknak akkor itt egy par finomság:

Gyere közelebb, mert szomjasnak tűnsz, majd en gondoskodom rólad, szürcsöld, mint egy jégkását

Megnyalhatsz, de túl hideg vagyok ahhoz, hogy belém harapj

Megmártózhatsz bennem 2x, mert tudom, hogy tetszem

Te vagy a koktélcseresznye, maradj mindig rajtam

Fogd meg, fordítsd át, merj bele, csináld így yeah yeah

Nyald meg, szeresd, nyald meg(ki) yeah yeah

Lisának kell egy jégkrémes bácsi, aki lekezeli... na most untam meg

Emlékezetből fordítottam, miután meghallgattam 2x, szóval bele lehet kötni, ha valaki másképp értelmezi, de ezen nincs mit másképp értelmezni

Sőt, meg olyan amcsi trash szleng is van benne, amiben nem is vagyok biztos, de az is a szexre utalhat, szóval csak meg több ocsmanysag van benne. Csak hogy tudjatok, hogy mit hallgattok gyerekek... rihannatol a rude boy sem a dugas.rol szól, igaz? :DDD es a nagy konzervatív korea egy ilyet kiad👏🏻👏🏻👏🏻🤮

2020. aug. 29. 08:11
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!