Vannak itt hifi-sek, akik panelban laknak? Ti hogyan hallgattok zenét hangfalon?

Igen, pl. én.
Itt is áthallani mindent, de úgy vagyok vele, hogy amíg nem szólnak, hogy őket zavarja, addig nyugodtan mehet.

Ritka kivétel vagy, a legtöbb köcsögöt nem szokta érdekelni, legalábbis a nyolcban, hogy alatt-felette-mellette is élnek emberek, akik nem kíváncsiak a 0-24 dübörgésre.
Azt is nagyon szeretem - reflektálva az 1.-re -, amikor szól nekik az ember, alázatoskodva bocsánatot kérnek, majd 10 perc múlva visszarakják ugyanazt a hangerőt.
Tanulság: ne légy kötsög!

2: Oké, de honnan tudod, hogy mi az a hangerő, ami már a szomszédot zavarja, ha egészen addig nem szólnak?
1-es voltam.

3.
Hogy érted? Ha szólok neki, hogy hangos, lehalkítja (=itt, ekkor tudtára adtam, hogy számomra zavaró a dolog), majd X perc múlva ugyanarra a hangerőre visszateszi, az szerinted okés dolog? Jófejség, tekintettel van az ilyen a másikra?

4: Én most a zenét adó személy szemszögéből kérdezem :)
1-es voltam.

Vettem észre, csak azt nem értem, miért. Hogy honnan tudod? Ember, onnan, hogy a legtöbb szoci-kori panelházban azt is hallani, ha feletted a néni lehúzza a vécét.
A többit meg találd ki.

Mondjuk ahhoz pont nagyon kell a penge dac meg a jó lehallgató lánc...
Ha halkan elmegy neked, akkor jó lehet. Általában pont a komolyzene szokott a legdurvább lenni audiofil körökben, mert ha hallod a leghalkabb részeket a panel háttérzajában, akkor olyan forték vannak, hogy még te is átlépdelsz a szomszédba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!