Olyan zenék, amiket akkor hallgattok, amikor szomorúak vagytok?
Figyelt kérdés
Tudtok nekem olyan magyar zenéket mondani, amiket akkor hallgattok, amikor szomorúak vagytok, vagy szerelmi bánatotok van?
Csak légyszi ne ilyen Zámbó Jimmy-t, mert azt nem szeretem.
2020. máj. 30. 11:49
1/9 anonim válasza:
Day Atlantisz albumáról szoktam olyankor
2/9 anonim válasza:
Breaking Benjamin, Three Days Grace albumait.
3/9 anonim válasza:
Én a Tanulj meg fiam komédiázni, Nincs szerencsém a szerelemben nincs szerencsém, Fúj a szél és én csak ballagok, Ülök a szobámban búsan egyedül és a fájó múltra gondolok, Ha a rózsatüske meg szúrja a kezed 1 percre könnybe lábad majd a szemed stb ilyesmiket hallgatok.
4/9 anonim válasza:
Pokolgéptől elég sok minen, pl Itt és most, A háború gyermeke, Ítélet helyett, Hol van a szó stb..
Bár egyik sem kifejezetten az a szerelmes-sírós szám, a hangulatuk miatt szeretek rájuk sírni
5/9 anonim válasza:
depi:
Beatles - Yesterday
Radio Head - Creep
Queen - No One But You
(ezt a temetésemre tudnám elképzelni, de olyan jó dal, hogy meg se érdemlem, lol)
The Doors - The Crystal Ship
szerelmi bánat:
Passenger - Let Her Go
Slash ft. Adam Levine - Gotten
The Cure - Lovesong
Yes - Owner Of A Lonely Heart
7/9 anonim válasza:
Igazabol a Misshnek a Pribalkozok es a 60 nap lemezerol szinte barmit.
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
2020. jún. 18. 00:39
9/9 anonim válasza:
lil g tol a „ne ments meg” es a „seb” meg „a lelkem faradt”
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!