Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Nagy zenei fesztiválok az...

Nagy zenei fesztiválok az idén nem lesznek megtartva?

Figyelt kérdés

Mármint azt tudom, hogy itt Magyarországon még a nyàr végén nagyon nagy esélyel meglesznek tartva a fesztiválok. Ha csak a járvány terjedése megint drasztikusan, hosszabb időre meg nem nő. Az kár, hogy a Sziget nem lesz megtartva!

De érdekelne az is, hogy pl ultra europe, edc, mysteri land, creamfields, lollapalozza, tomorrowland

Ilyen nagyságú fesztiválokat tart e valaki idén. Persze nem valószínű, hogy bármelyikre mennék. De pl Hollandiába vagy valahova szomszédos országba még talán elmennék egy ilyen kaliberű fesztiválra valamikor.

Csak kíváncsi vagyok, hogy ez milyen érzés lehet pl a mindenévben pl edc-re járó embereknek akár országon belűl is. Na meg mekkora bukás ez a zenei előadoknak, zenészeknek.

Meg végülis elég rossz látni, hogy az összes 2020 festival live videó csak virtuális fesztivál :(!

2020. júl. 22. 16:45
 1/1 anonim ***** válasza:
62%

nem hinném,azt írták a coachella-t majd ősszel fogják megtartani,de ez még akkor volt mikor a vírus kitört,szóval azóta lehet változtak a dolgok.

hogyha tényleg lesz második hullám az ősszel akkor szerintem idén hallasztani fogják őket jővőre.

2020. júl. 22. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!