Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Fesztivalozni a koronavírus után?

Fesztivalozni a koronavírus után?

Figyelt kérdés
Párommal vettünk berletet meg januarban az idei Strandfesztivalra, ő akar menni, én viszont ketelkedek. Kicsit félek még a koronavírustol, hogy ott újra felutheti a fejét, meg így valahogy szórakozni se nagyon van kedvem menni, hogy csak nemrég voltunk túl a csúcson. Tudom addig meg sok idő van és csökkennek a megbetegedések folyamatosan. Szerintetek megéri elmenni, vagy nem túl felelősségteljes döntés?

2020. jún. 25. 23:28
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
25%
Elmarad, a napokban írták. Jobb is. De ezek szerint a Szigetet is meg kellene tartani? A Djokovic is jól elintézte a nagy teniszfesztivállal. Felelőtlenség.
2020. jún. 25. 23:54
 2/12 anonim ***** válasza:
72%
Nem írtak ilyet, hogy elmarad.
2020. jún. 26. 07:33
 3/12 anonim válasza:
77%

Szerintem érdemes figyelni a napi új esetek számát bemutató grafikonokat, pl. az itt lévő: [link] a kormányok által megadott adatokra épül (a hivatalos magyar oldalon is mutat rá link), és a jobb alsó sarkában a „daily cases”-re kattintva látod az egyes országokban a napi új megbetegedéseket mutató vonaldiagramokat.

Én ma csodálkoztam rá, hogy a horvátoknál, ahol a csúcson egy nap alatt 96 új esetet regisztráltak, majd szinte 0-ra csökkent a számuk, tegnap megint 95 új megbetegést fedeztek fel. Ugyanígy más környező országokban is nőtt a számuk. De ha mondjuk Ausztriát nézzük, ott egyelőre úgy tűnik,„beállt” a megbetegedések száma egy alacsonyabb szintre, de el nem tűnt.

Sajnos azt senki nem tudja neked megmondani, hogy itthon mi lesz, de szerintem a konteóhívőkön kívül senki nem gondolja, hogy kamu az egész. Én nem szívesen mennék tömegrendezvényekre, mert azt gondolom, elég egy-két szuperterjesztő, hogy több százakat megfertőzzön, de lebeszélni sem foglak, mert bizonyíték nincs rá, hogy ez meg is történik majd. :)

Mivel nem hiszek az összeesküvés-elméletekben e téren, inkább a szakértőknek (virológusoknak stb.) hiszek, akik azért elég egyöntetűen állítják, hogy ez és a hasonló vírusfertőzések egyre több áldozatot fognak szedni, amíg a jelenlegi életmódunkat folytatjuk.

2020. jún. 26. 08:59
 4/12 anonim ***** válasza:
64%
Nyugodtan elmehettek. A koronavírus kb. egy komolyabb náthával egyenértékű.
2020. jún. 26. 15:49
 5/12 anonim ***** válasza:
25%
És ha súlyos betegek lesztek? Ne menjetek, nem érdemes kockáztatni.
2020. jún. 27. 00:24
 6/12 anonim ***** válasza:
80%
Nem lesznek súlyos betegek. Legrosszabb esetben egy kicsit köhögni fognak, de a fertőzöttek számát és a tünetmentes fertőzöttek arányát tekintve erre is szinte nulla az esély.
2020. jún. 27. 07:37
 7/12 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem menjetek. Nekem is van jegyem egy balatoni fesztiválra aug.26.-tól 30.-ig. Az biztos, hogy nem úgy lesznek megtartva, mint ezidáig, valamiféle óvintézkedések lesznek majd. Az persze kérdés, hogy ha a kormány aug.15. után is rendeletben hagyja a másfél méteres távolságtartást, vajon megoldható lesz-e a dolog az ilyen rendezvényeken.
2020. jún. 27. 17:42
 8/12 anonim ***** válasza:
91%
1: Nem marad el, csak kicsit változik a program. Néhány külföldi fellépő lemondta a koncertjét.
2020. jún. 27. 17:44
 9/12 anonim ***** válasza:
A legjobb külföldiek lemondják. Ha berobban a horvátországi járvány újra, akkor fuccs az egésznek. Másfél méteres távolság és maszk, hát fesztivál az ilyen???
2020. jún. 28. 00:23
 10/12 anonim ***** válasza:
89%
9: Horvátország az Horvátország, Magyarország pedig Magyarország. Ha hazánkban nincs berobbanás, miért ne rendezhetnének fesztivált magyar fellépőkkel? Az idők végezetéig nem retteghetünk. És a tartós szórakozásmegvonás az emberek mentális egészségének rovására mehet. Én 3 hónapig itthon maradtam, mostmár elég volt! Innentől oldja meg a Kormány az esetleges gondokat!
2020. jún. 28. 01:54
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!