Fesztivalozni a koronavírus után?
Szerintem érdemes figyelni a napi új esetek számát bemutató grafikonokat, pl. az itt lévő: [link] a kormányok által megadott adatokra épül (a hivatalos magyar oldalon is mutat rá link), és a jobb alsó sarkában a „daily cases”-re kattintva látod az egyes országokban a napi új megbetegedéseket mutató vonaldiagramokat.
Én ma csodálkoztam rá, hogy a horvátoknál, ahol a csúcson egy nap alatt 96 új esetet regisztráltak, majd szinte 0-ra csökkent a számuk, tegnap megint 95 új megbetegést fedeztek fel. Ugyanígy más környező országokban is nőtt a számuk. De ha mondjuk Ausztriát nézzük, ott egyelőre úgy tűnik,„beállt” a megbetegedések száma egy alacsonyabb szintre, de el nem tűnt.
Sajnos azt senki nem tudja neked megmondani, hogy itthon mi lesz, de szerintem a konteóhívőkön kívül senki nem gondolja, hogy kamu az egész. Én nem szívesen mennék tömegrendezvényekre, mert azt gondolom, elég egy-két szuperterjesztő, hogy több százakat megfertőzzön, de lebeszélni sem foglak, mert bizonyíték nincs rá, hogy ez meg is történik majd. :)
Mivel nem hiszek az összeesküvés-elméletekben e téren, inkább a szakértőknek (virológusoknak stb.) hiszek, akik azért elég egyöntetűen állítják, hogy ez és a hasonló vírusfertőzések egyre több áldozatot fognak szedni, amíg a jelenlegi életmódunkat folytatjuk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!