Fesztivalozni a koronavírus után?
Figyelt kérdés
Párommal vettünk berletet meg januarban az idei Strandfesztivalra, ő akar menni, én viszont ketelkedek. Kicsit félek még a koronavírustol, hogy ott újra felutheti a fejét, meg így valahogy szórakozni se nagyon van kedvem menni, hogy csak nemrég voltunk túl a csúcson. Tudom addig meg sok idő van és csökkennek a megbetegedések folyamatosan. Szerintetek megéri elmenni, vagy nem túl felelősségteljes döntés?2020. jún. 25. 23:28
11/12 anonim válasza:
Én nem mennék el mert szerintem nem valósak a hazai adatok és legtöbben rendezvényeken meg tüntetéseken fertőzödnek meg. De nyilván felelmeben élni sem jó dolog. Az idősebb rokonokat minden esetre kerüljétek utána 2 hétig. Meg ha egy sok fős irldában dolgozotok akkor is elég gáz bemenni utána a többiekhez akik nem tudják megvédeni magukat.
12/12 anonim válasza:
Mennél nagyobb a tömeg, annál több a fertőzött. Berobbanhat, ha állandóan itt vonulgatnak föl-le a bolgárok, ukránok és a románok!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!