Szerintetek mennyi az esély arra, hogy az augusztus végi fesztiválok meg lesznek tartva? Például Szin
Figyelt kérdés
2020. márc. 30. 17:23
2/15 anonim válasza:
Nem tudom, mi az a Szin fesztivál, nem járok ilyenekre. Véleményem viszont van. Ha minden igaz, a Sziget(?) fesztivált megtartják, volt erről cikk, de, és ez minden nagy rendezvényre érvényes, ha elmúlt a korona, ha nem, az emberek nem hiszem, hogy ilyenekre költenének. Ha felnőtt, akkor örül, hogy megint van munka, ha tinédzser, akkor a szülő nem fog nem tudom mennyit kiadni fesztiválozásra.
3/15 anonim válasza:
Már csak azért sem valószínű, mert hiába megy el a vírus, mivel addig nem valószínű, hogy meglesz az ellen anyag, így ekkora tömegeknél könnyen kialakulhat újra. És persze közre játszar amit a 2-es válaszoló ír
4/15 anonim válasza:
3: És ha még két évig nem lesz ellenszer, akkor még két évig nem tartanak fesztiválokat és koncerteket? Nem igazán tudom ezt elképzelni.
5/15 anonim válasza:
Hát pedig ha 3 évig nem lesz oltás, akkor 3 évig nem lesznek fesztiválok.
6/15 anonim válasza:
5: Aham, persze. Meg addig az éttermek, kocsmák, mozik, színházak is zárva lesznek, se filmeket se sorozatokat nem forgatnak. Ahogy ezt Móricka elképzeli.
8/15 anonim válasza:
@4 akkora kockázat egy aktív vírus mellett sok 10.000 embert összeereszteni, hogy azt értelmes ember nem támogatná. Egy étterem, vagy ilyesmi még kellőképpen kicsi, ahoz, hogy biztonságosabb keretek között működtetni lehessen.
9/15 anonim válasza:
8:
1. Nem csak sok tízezres fesztiválok vannak.
2. Az embereket nem lehet huzamosabb ideig megosztani ettől. Akár azt nézzük, hogy milyen mentális hatást fog ez gyakorolni az egyénre, és milyen piacot a gazdaságra.
3. Minthogy az augusztusi rendezvények szervezői még nem álltak le a dolgokkal, bíznak benne, hogy még megtarthatóak, akkor csak van még valamennyi esély. Az való igaz (ahogy egy podcastben is hallottam tegnap), hogy külföldi sztárok ezen a nyáron aligha csinálnak világkörüli turnét. Tehát ha a helyzet engedi, kizárólag magyar fellépőkkel fogják megtartani őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!