Június 30-án volt abortusz és július 27-én jött meg az első menstruáció most meg augusztus 21-énmert szoval majden minden nap együtt vagyunk tegnap is a 9ik vagy 10ik nap szerintetek mennyi az esély ezek utan?
Figyelt kérdés
2017. aug. 31. 07:54
1/14 anonim válasza:
Ha védekezés nélkül voltatok együtt, akkor sok az esély így terhességre.
De most mi a célod??? Újabb terhesség???
2/14 A kérdező kommentje:
Persze mivel az első aaa inkabb nem mondom nagyon szeretnenk babát!
2017. aug. 31. 08:14
3/14 anonim válasza:
Na ne hülyéskedjél már! Minek vetetted el az előzőt, ha gyereket akarsz? Remélem, hogy baromi kevés az esély, hogy teherbe ess, előbb ismerkedj össze a pároddal.
4/14 anonim válasza:
De mièrt nem lehet normális kèrdèst kiírni??
Missed ab-od volt? Mert az egy kicsit más fènyt ad a kérdèsnek, mint az, hogy simán elvetetted!
5/14 anonim válasza:
Mielőtt beszólogattok, gondolkodjatok már kicsit, hogy lehet missed ab volt, vagy éppen beteg volt a baba, és azért vetette el. Kérdező, te meg mondjuk leírhatnád értelmesen, és akkor nem kapnád ezt.
6/14 A kérdező kommentje:
Ha már igy itelkeztek igen beteg volt elhalt jo így jobb hogy kimondatkjatok velem?
2017. aug. 31. 08:37
7/14 A kérdező kommentje:
Te. Primitív neked sose legyen azt kivanom ezert a beszolasodert
2017. aug. 31. 08:38
8/14 anonim válasza:
Sok sikert kívánok de én pár hónapot várnák a te helyedben
9/14 anonim válasza:
1-es vagyok. Sejtettem, hogy ez a helyzet. Nem akartam bántó lenni, ha esetleg úgy érezted.
Ha műtöttek is, akkor tényleg jobb, ha 3 hónap után kezdtek próbálkozni. Folsavat kezdj el szedni, több fejlődési rendellenességet megelőz.
26-28 napos ciklusaid voltak ha jól számoltam, 10-16. ciklusnap közt javasolt együtt lennetek.
10/14 anonim válasza:
Nem kell játszani itt a sértődöttet, hanem rendesen kiírni a kérdés, így majd normális választ kapsz . egyébként meg három hónapot érdemes várni meg kell erősödni a méh falának. Gondolom ezt mondta az orvos is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!