A koronavírus miatt talán a fesztiválok is elmaradnak?
Nos az a helyzet, hogy a nyár folyamán most előszőr szeretnék elmenni fesztiválozni!? De attól félek elmarad az összes a járvány miatt, remélem addigra lecseng ez a dolog! Mert az egy jó ötlet, hogy inkább most nem tartanak meg 1-2 bulit. Mert elvileg ez a fajta koronavírus a meleg, párás kőrnyezettben nem nagyon tud megmaradni. Elvileg Olaszba is elfog pusztúlni ahogy jön a jó idő! Mert ott még melegebb van mint nálunk. Csak kérdés az, hogy meleg kőrnyezet alatt mit értenek. És annak meddig kell megmaradnia. Illetve az sem lenne jó ha minden bezárna!
Tanácsotokat kérném abba ha nem maradnak el a fesztiválok. Akkor hová és érdemes elmenni! Olcsó, közepes, drága árkategóriában is írjatok jó fesztiválok! Az amit én kinéztem magamnak persze a Balaton Sound meg a Sziget illetve a Creamfields! BS-en elvileg jobb a hangulat meg ólcsobb. De elvileg elkrvultabb, pl az emberek miatt! Illetve tavaly felléptek ott trap előadok is, idén nem láttam csak edm előadokat! Amivel nincs baj mert a trap melett a kedvenc műfajom, de a rap/trap, rock, metál is érdekelne azért! A Sziget viszont drágább, kisebb és a bulizáson kívűl elvileg nincs más szórakozási lehetőség ott! Meg oda nem tudom kit vihetnék, mert sok haverom inkább BS-re megy! Creamfields meg Angliába van, jó az Angol tudásom. Csajozni is tudnék, ha ott vannak jó nők.. Gondolom azt BS-en, Szigeten is. De oda aztán kéne még mellém ember, na meg az még drágább mint a Tomorrowland!
Közepes fesztiválok közűl nekem fellépők alapján jónak tűnik az EFOTT, Beach, Strand, Szin, Ozora. Ozora pont nekem való :D. És azért írtam ide azt is mert a psytrance zenei stílust adom! Viszont ott csak az van meg goa! És drágább szerintem a többinél! És itt már számíthatok arra, hogy nem lesz annyi kűlfőldi fellépő! Közűlük pedig sok mindenki érdekelne, bár magyarok között is van akiket szeretek. Szerintem csajozni sem nagyon lehet már itt! Mert elvileg ilyen fesztiválokon mindenki hamar benőz!
Ha pedig tényleg olcsóbb, kisebb fesztiválokat keresek meg pláne! De azokat már nem is ismerem! Ez attól függ felvesznek e oda, ahová menni akarok dolgozni. És mik miatt akarok pénzt kiadni majd nyár tájékán!
Mai közlemény, hogy minden 500 főnél nagyobb szabadtéri rendezvény tilos a rendelet visszavonásáig. Aki megszegi, büntetés végrehajtást von magára.
Egyenlőre ez a helyzet és ez változhat minden irányba.
július-augusztusra mikor fesztiválok nagy része lesz, már se híre se hamva nem lesz a koronavírusnak.
addigra a gyengék és az idősek elhullanak, mivel mindenki meg fog fertőződni.
akit ilyenkor ott fogsz találni magadnak, arról tudni fogod hogy erős, és jó feleség vagy apa lesz belőle.
"De egyébként nem Magyarországon van annyira jelen ez, hanem Olaszba. Kitudja ott mikor cseng le, addig is itt pedig ne, hogy már ekkora tilalom legyen."
Minél hamarabb van tilalom, annál hamarabb lesz vége. Néhány ember azt hiszi, hogy szórakozásból találják ki a tilalmat, közben pont az a lenyeg, hogy a helyzet ne fajuljon odáig, mint Olaszországban. Az az igazság, ott későn kaptak észbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!