Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Milyen fuvolát ajánlanátok...

Milyen fuvolát ajánlanátok egy teljesen kezdőnek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szeretnék megtanulni fuvolán játszani. Milyen hangszert ajánlanátok, ha teljesen kezdő vagyok? A Trevor James fuvola alapmodelljét néztem ki magamnak, illetve hangszerboltban is azt javasolták. Van valakinek tapasztalata ezzel a hangszerrel? Vagy ha tudtok más jó minőségű kezdő hangszert, mondjátok, szívesen fogadok minden tanácsot. :)

2020. júl. 4. 17:46
 1/4 anonim ***** válasza:
50%
Én is a Trevort ajánlom, nekem nem a teljesen alapmodell van, hanem már az eggyel haladóbb és nagyon szeretem. Sajnos az első fuvolám Yamaha volt, azt nem igazán szerettem, egy kezdőnek szerintem nem való, teljesen más szájtartás kell hozzá, mint egy Trevorhoz.
2020. júl. 5. 12:12
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ!
2020. júl. 6. 10:30
 3/4 anonim válasza:
Szia, nem tudom, hogy azóta hogyan döntöttél. A Trevor alapmodellemet én is szerettem. Azonban én kipróbálnék másokat is. Én például Pearl fuvolára váltottam mikor jobbat vettem és nagyon meg vagyok vele elégedve. Nekem sokkal jobban bejött, mikor próbálgattam, mint a Trevor ugyanazon típusai
2020. dec. 5. 17:35
 4/4 anonim ***** válasza:

Ezt így nem tudjuk eldönteni.

Neked kellene kipróbálni, hogy melyik a kényelmesebb, jobb. (Anyag vastagság, fej kialakítás)

Én személy szerint Yamaha párti vagyok.

2021. márc. 1. 10:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!