Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Milyen márkájú basszusgitárt...

Milyen márkájú basszusgitárt és hozzátartozó felszerelést ajánlotok egy teljesen kezdőnek?

Figyelt kérdés
Most vagyok olyan helyzetben, hogy anyagilag megengedhetek magamnak egy ilyen hangszert, persze nem a legdrágábbat, de legalább nem is gagyit. Elsődleges célom megtanulni rajta játszani, és ha minden jól megy, utána zenekarhoz csatlakozni. Melyik márkát ajánlanátok? Illetve még milyen felszerelést kell vegyek hozzá?

2015. aug. 29. 04:15
 1/1 mocman válasza:

Ha tenyleg megtanulni szeretnel rajta elsodlegesen, akkor nem a marka a lenyeg. Szerintem azt a stilust vedd inkabb szamitasba, amit jatszani szeretnel. En egy Harley Benton basszusgitarral kezdtem, es nagyon szerettem azt a gitart. Amikor Ibanezt vettem, azt is nagyon szerettem.

Vedd figyelembe, hogy ha basszusgitarozni akarsz, akkor ahhoz erosito is kelleni fog, plusz heveder, kabel, pengeto, allvany.

Visszaterve a gitarra, rengeteg nagyon jo gitart kapni hasznaltan a kulonbozo aprohirdeteses oldalakon. Erdemes mindegyikre rakeresni, belehallgatni, hogy masok mit hoznak ki belole, es ha tetszik, akkor szemelyesen kiprobalni.

2015. aug. 29. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!