Milyen márkájú basszusgitárt és hozzátartozó felszerelést ajánlotok egy teljesen kezdőnek?
Figyelt kérdés
Most vagyok olyan helyzetben, hogy anyagilag megengedhetek magamnak egy ilyen hangszert, persze nem a legdrágábbat, de legalább nem is gagyit. Elsődleges célom megtanulni rajta játszani, és ha minden jól megy, utána zenekarhoz csatlakozni. Melyik márkát ajánlanátok? Illetve még milyen felszerelést kell vegyek hozzá?2015. aug. 29. 04:15
1/1 mocman válasza:
Ha tenyleg megtanulni szeretnel rajta elsodlegesen, akkor nem a marka a lenyeg. Szerintem azt a stilust vedd inkabb szamitasba, amit jatszani szeretnel. En egy Harley Benton basszusgitarral kezdtem, es nagyon szerettem azt a gitart. Amikor Ibanezt vettem, azt is nagyon szerettem.
Vedd figyelembe, hogy ha basszusgitarozni akarsz, akkor ahhoz erosito is kelleni fog, plusz heveder, kabel, pengeto, allvany.
Visszaterve a gitarra, rengeteg nagyon jo gitart kapni hasznaltan a kulonbozo aprohirdeteses oldalakon. Erdemes mindegyikre rakeresni, belehallgatni, hogy masok mit hoznak ki belole, es ha tetszik, akkor szemelyesen kiprobalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!