Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szeretnék egy új gitárt?...

Szeretnék egy új gitárt? Teljesen kezdőnek melyik lenne a jobb. Cort x2 vagy a jackson js series dinky js12?

Figyelt kérdés

2018. aug. 24. 03:11
 1/4 anonim válasza:
100%
Teljesen kezdonek nem erdemes dragan gitart venni, lehet nagyon jokat kapni 25-30 kozott is. Ehhez meg hozzacsapsz egy erositot, kez alol 20korul mar lehet kapni. Ha nem jon be igy nem buktal olyan sokat, es ha nem vered szet az egeszet a fele arert meg el is passzolhatod
2018. szept. 1. 18:39
 2/4 Mojjo ***** válasza:
73%
Az első válaszadó tanácsával ellentétben NE vegyél elektromos gitárt 25-30 ezer között. Azok a "nagyon jók" arra nagyon jók, hogy elvegyék az ember kedvét a gitározástól. Szerintem újonnan az abszolút legalja, amennyiért már érdemes gitárt venni, az 90-100 ezer forint. Ha ennél kevesebbért néznél, akkor csakis használt. Az általad említettek helyett is egy jobbféle használtat néznék.
2018. szept. 1. 18:54
 3/4 anonim válasza:
100%
En azt mondanem, hogy 30ert vettem az elsot, kezdonek idealis, nem vette el a kedvemet. Jatszani megtanulsz rajta, utana meg veszel majd egy masikat.
2018. dec. 26. 14:10
 4/4 anonim válasza:
Szerintem is érdemesebb olcsóbbal kezdeni. Olyan ember, aki még életében nem játszott gitáron, nem fogja el alsóbb kategóriánál sem a minősége miatt bármiféle aggály, mivel nincs is referenciája. Ha valaki igazán szeretne gitározni, bele fog szeretni már a legelső fatákolmánynál. Engem egy 10 ezres MSA klasszikus gitár vitt erre az útra. Természetesen, ahogy telik az idő, egyre szembeötlőbbek lesznem a hangszer gyengeségei, akkor lehet továbblépni a létrán.
2019. jan. 13. 00:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!