Melyik előadó zenéi tetszenek jobban, Suicideboys vagy Bones?
Figyelt kérdés
Nekem a Bones, a suicideboysban nem találtam meg azt amit a Bones-ban igen.2020. júl. 2. 15:16
1/2 anonim válasza:
Nekem is Bones. Szerintem az ő zenéi sokkal mélyebbek, de azért valljuk be, rengeteg a nagyon tehetséges producer van a csapatban, akik mégjobbá teszik az ő zenéit. (egyébként én ezeket a producerereket külön-külön is hallgatom).
Az $B-től csak egy pár zene van, ami úgy igazán tetszik, Bonestól meg teljes albumokkal vagyok így. (podwer, skinny, LivingSucks, PP2 és kb. mindegyik).
Egyébként nem sok TeamSESH rajongót ismerek aki magyar, szóval ha gondolod beszélgethetnénk. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!