Énekes szeretnék lenni,hogy sikerüljön?
Figyelt kérdés
Kezdő dalszöveg író vagyok (angol) de szerintem elég jól haladok.Miután elmúltam 18 éves,hogy vagy mit kéne tegyek ahoz,hogy az álmomat véghez vigyem?És,hogy legyen jobb a hangom.Legnagyobb példaképem Taylor Swift.Tudom,hogy lehetetlen olyan dalszövegeket írni mint amilyeneket ő tud de szeretnék olyan lenni mint ő.2020. jún. 20. 16:30
1/5 anonim válasza:
Gyakorolni, gyakorolni, gyakorolni, és ne add fel az álmaidat!
Sok sikert, és kitartást hozzá! :)
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen❤❤❤
2020. jún. 20. 22:30
3/5 Mojjo válasza:
"Tudom,hogy lehetetlen olyan dalszövegeket írni mint amilyeneket ő tud"
Hű. Ennél azért légy kicsit magabiztosabb és bizakodóbb is. Nem tűzhetsz ki egy célt úgy magad elé, hogy már a kitűzésekor legyintesz, hogy áhh, ez úgysem fog menni, ezt nem lehet elérni.
Egyébként meg járj énektanárhoz, ha esetleg még nem tetted volna, illetve próbálj meg egy bandát keresni. Manapság kismillio ember gitározik, basszusgitározik, dobol, a fiatal korosztályban is, és sokan benne lennének bandaalapításban, csak fel kell kutatnod ilyen embereket. Facebook csoportok (gitáros és basszusgitáros csoportok is vannak sok ezer taggal), zenészapró, akármi. Hajrá! :)
4/5 anonim válasza:
Ahogy az előttem író is írja, legyél magabiztosabb,az énekléshez az nem árt. Gondolom még gimibe jársz, ott ragadd meg a lehetőségeidet pl. énekkar, ingyen énektanár... :D és persze gyakorolj sokat
5/5 anonim válasza:
Először is ne mondj olyat, hogy olyan akarsz lenni, mint valaki más. Találd meg a saját stílusod, mindig magadat add. Ha még nem jársz énektanárhoz, akkor kezdj el járni. Gyarapítsd a tudásod éneklés terén, mi számít jó technikának és mi nem, pár fontos kifejezést tanulj meg. Youtube-on vannak igazán hasznos csatornák, amelyek énekesekkel, énekléssel foglalkoznak. Már abból is tanulsz, ha híres énekesek elemzését megnézed. Ne erőltesd a hangod, csak olyan magasságban énekelj, ami komfortos számodra! Gyakorolj nagyon sokat, és sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!