Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi a véleményetek azokról,...

Mi a véleményetek azokról, akik úgy gondolják, hogy lehet, hogy soha többé nem lesznek állókoncertek?

Figyelt kérdés

Például ez az illető (angolul van):

[link]

Tehát hogy csak ülőkoncertek lesznek, meg úgy általában véve még évtizedekig félni fognak az emberek egymáshoz közel bulizni.

Én finoman szólva túlzásnak tartom. Egyesek úgy csinálnak, mintha már évek óta tartana a jelenlegi helyzet, holott még csak 2 és fél hónapja vagyunk benne. Szerintem a dolgok pár hónapon belül visszaállnak a régi kerékvágásba a koncerteket illetően. Ti mit gondoltok?

2020. máj. 24. 10:01
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
#19 Én még nem voltam, de pl. egy Blues Company koncertet láttam tegnapra meghirdetve Budapesten.
2020. jún. 20. 13:53
 22/25 A kérdező kommentje:
19: És az álló? Mert láttam tőlük olyat meghirdetve, amit valami szabadtéri büfében játszanak, meg olyat is, ahol asztalfoglalás kötelező.
2020. jún. 20. 14:07
 23/25 anonim ***** válasza:
Nem nagyon tudom elképzelni, hogy ők ülőkoncertet játszanának :) Még a kocsmákban tartott koncerteken is állni szoktak az emberek. Tudom, mert rengeteg koncerten voltam már.
2020. jún. 20. 14:10
 24/25 A kérdező kommentje:
23: Nemrég Kalapács és Rudán is adott egy koncertet Berettóujfaluban, de az is éttermi koncert volt. Ha a szabály tiltja, hogy a vendégek felálljanak, és összetömörüljenek a színpadnál, nem nagyon lehet mit csinálni.
2020. jún. 20. 14:16
 25/25 anonim ***** válasza:

[link]

Állnak az emberek, és nem tudok olyan szabályról, ami ezt tiltaná.

2020. jún. 21. 10:49
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!