Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Kinek ki a kedvence a Blackpin...

ZLucc kérdése:

Kinek ki a kedvence a Blackpinkből?

Figyelt kérdés

Esetleg még pár érdekesség róluk, amiket tudtok

Melyik a kedvenc zenétek tőlük

stb...

2020. máj. 15. 12:06
1 2 3
 21/23 anonim válasza:
100%
*mindegyikőjüket
2023. ápr. 23. 09:06
 22/23 anonim ***** válasza:
Hogyha választani kéne talán Rosé lenne, amúgy nem tudnék választani (ő volt az első aki megtetszett, és azóta a bias-om)!
2023. okt. 2. 21:53
 23/23 anonim ***** válasza:

Ha kedvenc zeném: The Girls, és DDU-DU DDU-DU

Néhány érdekesség: 7 tagot szeretett volna a YG, amiből 9 lett, aztán 5, és kilyukadtunk ide, Pink Punk néven debütáltak volna, Miyeon a (G)I-dleből benne lett volna a csapatban, Lisa tánciskolába járt (Got7-ös BamBammal együtt), Rosé Új-Zélandon Aucklandben született, és Ausztráliában Melbourne-ben élt, de valójában koreai, Jennie Új-Zélandon tanult, Jisoonak a családja mindig mondta rá, hogy csúnya, ő a család csúnyasága, és nem volt sok önbizalma, de megcsinálta, és én nagyon büszke vagyok rá! Ennyi jutott most eszembe! #22 voltam✌

2023. okt. 2. 21:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!