Blackpink miért ilyen népszerű?
Jóval szimpatikusabbak, mint Ariana Grande, azonban egy valamit még mindig nem értek ebben a bizonyos k-pop iparban (meg persze nyugaton sem): élőben a létező összes performanszukat full playbackről nyomják, - persze, a koreográfia elég attraktív, de szerintem ha az ember énekesi, és nem táncos pályára adja a fejét, a valódi tehetség megcsillogtatása lenne a cél élőben is, mint az előadó feladata, és a tánc, ugrálás lehetne kevesebb pont azért, hogy az hang minél magasabb minőségű legyen, ne csak lihegve tátogás.
Hogy miért népszerűek? Személyiségben (persze, a publikum csak arról tud nyilatkozni, amit különböző platformokon lát róluk, a valós személyiségüket senki nem ismeri) sokkal pozitívabb képet látnak a fiatalok, mint amit a nyugati, magamutogató, egocentrikus celebecskék művelnek. A fiataloknak és mindenki másnak mi jut eszükbe, ha rájuk néznek? Aranyos, mosolygós, kedves arcú ázsiai lányokat, akik szívesen és őszintén beszélnek a velük történt eseményekről. Az interjúk, kis beszélgetős YouTube filmek alapján nem találtam bennük semmi kivetnivalót, ami alapján elítélhetném őket. Az öltözékük is inkább cuki, pont, mint egy öltöztethető játékbabáé, - egyáltalán nem az a karakter, hogy minél többet mutassanak magukból, mert még a lengébb ruháiknál is a fő hangsúly inkább a kreativitáson, a kevésbé “realisztikus”, kissé rajzfilmfigura-szerű szabásvonalakon van.
Az biztos, hogy Rosé hihetetlen tehetséges lány gyönyörű hanggal. Lisa pedig szerintem amerikai és európai aktuális műfajkirálynőket megszégyenítően rappel. Jisoo hihetetlen aranyos lány, - bár rekedtesebb a hangja (régen nem volt ennyire durván! jól megkínozhatták szegényt 😳), szerethető lány. Remélem, idővel rendbe jön ezen a téren, mert nagyon jól elő tudja adni az érzelmeit. Jennie pedig egy igazi vezető egyéniség, azonnal lerí róla, hogy ő a főnök, összetartja a csapatot.
Ez teljesen mindenki maga dönti el, hogy melyik tetszik neki jobban.
Én személy szerint a BLACKPINK-et jobban szeretem. K-pop fan vagyok.
És a BLACKPINK nem csak nyiheg meg ugrál rendes koreográfia pl Lisa már 4éves kora óta táncol
Meg a többiek is de ők nem annyira régebb óta mint Lisa de nagyon komolyan veszik! És a Yg sem akarna őket el egedni mert hihetetlen hogy hova jutottak nezedd csak meg most hol tartanak és a hangjuk kiváló főleg Rosénak aki a fő vokál és nem fő táncos de valamilyen rohadt jó hangja van még persze ott van Jisoo is akinek szintén jó hangja van ő meg a vizuális és a vezér vokalista ott van Lisa aki mindenkinél a legnépszerűbb idol aki a blackpinkben a Fő táncos és makne meg vokál és vezér rapp
Ott van persze a hihetetlenül sexy Jennie aki nagyon jól rappel és jó ének hangja van O a fő rapper és ének és persze cuki is
Amúgy nem mindannyiuk Ázsiai aki ezt írta hogy mosolygós kedves stb
Hanem
Lisa:thai,Thaiföldön született Bangkookba
Jennie:Új-Zélandon született de a szülei koreaiak ezért koreai verfolyik benne
Rosé szintet újzélandon született ausztráliába nőtt fel de szülei szintén koreaiak
Ott van Jisoo aki a tökéletes full Koreai (Dél)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!