Kpopperek, mit gondoltok a Blackpink új számáról?
Nekem kifejezetten tetszik az új albumuk.Hogy jobb-e, mint az eddigiek? Szerintem az.
Egy kicsit az első buildup a kórushoz elvesz a többi rész mellett, de az utolsó pont jó.
Jennie rapjéről nem is beszélve, erre vártam mióta. :D Imádom.
Mindegyikük sokat dolgozott, és meglett az eredménye. :) A tánc hozzá mondjuk egy kicsit túl sima szerintem.Az egy év alatt, míg nem adtak ki semmit, lett volna idejük jobban kidolgozni.A "Young forever"-nek például jobb a koreója véleményem szerint.
A többi dalt is szeretem."See U later" közel a második kedvencem tőlük.
De amúgy sokaknak nem jön be, amit amúgy nagyjából értek, miért.Szerintem az ilyen embereknek lehet jobban tetszene a "Really" az albumból. :)
Nekem egyedül a See u later tetszik az albumról, a többi nem annyira jön be:/
Illetve sajnálom, hogy Lisa és Jisoo nem kaptak annyi részt mint eddig, pedig a Blackpink híres volt a jó linejaikról.
Főleg hogy Lisának pár helyen úgy jönnek össze a részei, hogy egy sort, vagy szót ismétel, ami számomra néha bugyuta hatást kelt.
Szóval összességében kicsit csalódott vagyok, mert a debütjük nagyon erős volt, és azt hittek, hogy valami igazán újat mutatnak majd, de ezt azóta sem sikerült túlszárnyalniuk. Félreértés elkerülése végett leszögezném, hogy nagyon szeretem a csajokat, csodálatos banda, egyszerűen csak többet vártam volna tőlük, főleg 1 év kihagyás után.( vagy másfél, mert igazából tavaly is csak egy számot dobtak ki, bár tudom, hogy erről nem ők tehetnek, így ezt inkább a kiadó rovására írom.)
Nem igazán fogott meg:(
Az Af it's your last és a Playing with fire a legjobb még mindig!😁
Az új albumról a forever young az,ami leginkább magával ragadott ☺
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!