én nem igazán szeretem a stílust amit képviselnek. Viszont a testvérem kifejezetten a rajongójuk
21/L
Kedves Kérdező!
Dőlj hátra, és kérlek hallgasd végig ezt a dalt! Ez egy olyan mű, amibe bármit beleképzelhetsz, ugyanis direkt úgy van megcsinálva, hogy mindenkinek más jut eszébe róla! Valakinek az élete, valakinek Magyarország.
Csak hallgasd végig.
2# Értjük, mire gondoltál, és hogy nem rosszból mondtad, de ne keverd bele a hungarizmust, a Kárpátia nem hungarista banda. A Kárpátia patrióta (=hazaszerető) banda, a hungarizmus viszont egy XX. századi ideológia.
A magam részéről nem szeretem az együttest, mert nagyon anyagiasnak tartom őket. (Volt, hogy rengeteg pénzt elkértek koncertekért, ami szerintem elég visszatetsző dolog, ha állítólag a hazaszeretet hivatottak népszerűsíteni). Számomra hiteltelenek, zeneileg pedig közepesek.
Van náluk értékelhetőbb nemzeti rock együttes, akik nem a hírnévért zenélnek, maradjunk annyiban.
Régen sokat hallgattam őket, kb kedvenc együttes volt, ma már elő sem veszem a számaikat.
Szerintem a hőskorban (2006 előtt és után pár évig) voltak a toppon, a későbbi albumok számomra már nagyon gyengére sikeredtek.
Szerintem igényes, minőségi, jó zenéket készítenek.
Én szívesen hallgatom őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!