Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi a véleményetek a Kárpátia...

Mi a véleményetek a Kárpátia zenekarról?

Figyelt kérdés

2020. máj. 7. 20:04
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
75%

én nem igazán szeretem a stílust amit képviselnek. Viszont a testvérem kifejezetten a rajongójuk

21/L

2020. máj. 7. 20:09
 2/13 anonim ***** válasza:
56%
Zeneileg szeretem őket, de nekem ez a Hungarista dolog sok benne.
2020. máj. 8. 08:28
 3/13 anonim ***** válasza:
59%

Kedves Kérdező!

Dőlj hátra, és kérlek hallgasd végig ezt a dalt! Ez egy olyan mű, amibe bármit beleképzelhetsz, ugyanis direkt úgy van megcsinálva, hogy mindenkinek más jut eszébe róla! Valakinek az élete, valakinek Magyarország.

Csak hallgasd végig.

[link]

2020. máj. 12. 07:15
 4/13 anonim ***** válasza:
28%
minden számukra elélvezek
2020. máj. 22. 02:37
 5/13 anonim ***** válasza:
12%
Szerintem régebben volt menő, már nem az a fiataloknal(kinek mi a fiatal) Én csak apával gallgatom
2020. jún. 2. 14:22
 6/13 anonim ***** válasza:
65%
A szövegeik kifejezetten tetszenek. Zeneileg egyszerű, de nagyszerű, bár Szupermen csatlakozása óta érezhetően igényesebb lett.
2020. jún. 10. 20:32
 7/13 anonim ***** válasza:
89%

2# Értjük, mire gondoltál, és hogy nem rosszból mondtad, de ne keverd bele a hungarizmust, a Kárpátia nem hungarista banda. A Kárpátia patrióta (=hazaszerető) banda, a hungarizmus viszont egy XX. századi ideológia.

A magam részéről nem szeretem az együttest, mert nagyon anyagiasnak tartom őket. (Volt, hogy rengeteg pénzt elkértek koncertekért, ami szerintem elég visszatetsző dolog, ha állítólag a hazaszeretet hivatottak népszerűsíteni). Számomra hiteltelenek, zeneileg pedig közepesek.

Van náluk értékelhetőbb nemzeti rock együttes, akik nem a hírnévért zenélnek, maradjunk annyiban.

2020. jún. 11. 01:05
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Régen sokat hallgattam őket, kb kedvenc együttes volt, ma már elő sem veszem a számaikat.

Szerintem a hőskorban (2006 előtt és után pár évig) voltak a toppon, a későbbi albumok számomra már nagyon gyengére sikeredtek.

2020. júl. 1. 16:26
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem igényes, minőségi, jó zenéket készítenek.

Én szívesen hallgatom őket.

2020. júl. 6. 18:22
 10/13 anonim ***** válasza:
70%
Elég hiteltelenek nekem és ellenszenves amit képviselnek. Bár szeretem a hazám történelmét, de a turbómagyarság távol áll tőlem. Ennek ellenére pár számukat szívesen hallgatom néha, apám nagy rajongó, egy két koncertre is elmentem vele régebben. Zeneileg elég egyszerű, vannak azért igényesebb zenekarok is.
2020. júl. 24. 16:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!