Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Vannak itt valódi Lil Peep...

Vannak itt valódi Lil Peep rajongók?

Figyelt kérdés

Van kedvetek beszélgetni?

Sok Peep "rajongót" ismerek de szinte senki nincs, aki rendesen ismerné őt vagy tudna bármi komolyabbat róla.

17/F

2020. ápr. 28. 23:13
1 2
 11/14 anonim válasza:
ELIRTAM!! Nem 24 hanem!!!!!14!!!!!!evesen
2020. júl. 9. 20:51
 12/14 anonim válasza:

Nos, mielőtt jönnének a válaszok, hogy halála után ismertem meg Gus-t, ajánlom, hogy nézzétek meg ezt a képet.

[link]

Halála előtt is ismertem, júniusban kezdtem el hallgatni.

Egyszerűen nem értem, hogy miért hasonlítják Gus-t Eminemhez, Tupachoz, illetve a többi "régi" zenészhez. Ez már egy teljesen más generáció, teljesen más igényekkel, és teljesen más zenei ízléssel. Ha még élne Gus, nem érdekelné, hogy fakefan vagy, vagy nem, örülne, hogy szántál rá időt, és meghallgattad a zenéjét. Ha egy 10 éves hallgatja, hát hallgassa, attól függetlenül, hogy nem érti a szöveget, ugyanúgy lehet élvezni, mert fülbemászóak a zenéi. Ajánlom a "fikázóknak", hogy nézzék meg a dokumentumfilmet(Everybody's Everything), majd azután ítélkezzenek.

-F/15

2020. aug. 15. 20:05
 13/14 __.d0r1na.__ ***** válasza:
igen vagyunk páran
2021. jún. 28. 11:11
 14/14 anonim ***** válasza:
Jelen🐣🖤
2022. jan. 25. 13:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!