Vannak itt valódi Lil Peep rajongók?
Figyelt kérdés
Van kedvetek beszélgetni?
Sok Peep "rajongót" ismerek de szinte senki nincs, aki rendesen ismerné őt vagy tudna bármi komolyabbat róla.
17/F
2020. ápr. 28. 23:13
1/14 anonim válasza:
Itt csak utángyártottak vannak.
2/14 anonim válasza:
Nem szeretem ezt a valódi/nem valódi rajongós dolgot. Senkiért sem vagyok oda megszállottan, de vannak olyan zenészek, akiknél nem csak a zenét ismerem. Peepet bírom. Nem minden számát és nem ismerem minden mozdulatát, de néhány dolgot tudok róla.
4/14 anonim válasza:
Hova fajul a világ... Ezek számítanak manapság énekesnek... Pedig régen a tiniknek mennyire jó zenei ízlésük volt. Az embereknek mennyivel karakteresebb hangjuk volt, mennyivel jobb volt a zenékben a hangszerelés. Pl a jazz korszakban a férfiak együtt énekeltek, Ella Fitzgerald kellemes lágy éneke.. Glenn Miller harsonajátéka.. Felejthetetlen. Vagy pl a rock n roll korszakban Jerry Lee Lewis zongorajátéka, Little Richard sikításai, Jackie Wilson koncertjei. Na meg a rock, blues punk korszakok. Magyarokból is mennyi jó banda volt. Hungária, Dolly Roll, Csók és Cherry Komár. Ezeket már nem ismered mi? Csak a lilpíp meg a biliájlis :'D szégyen hogy hol tart manapság a zene ipar
5/14 anonim válasza:
Tudod, mi a szomorú? Hogy ezt a szerencsétlent 3 évvel a halála után kezditek ajnározni. Amikor még élt, kb. le se szartátok.
6/14 anonim válasza:
Utolsónak abszolút igaza van! Ugyanez volt X-nél és most Juice WRLD-nél is. Sose hallgattátok, de mikor meghalt olyan nagy rajongók lettetek...
7/14 anonim válasza:
Tehát feltenném a kérdést: akkor is hallgatnátok ha élne?
8/14 anonim válasza:
Az utolsó három kommentelőnek üzenném hogy halála előtt kezdtem el hallgatni Peepet és még mindig nagyon imádom ✌️😗 tehát köszi puszi jah és még annyit mondok hogy a 4. Kommentelő egy hatalmas nagy boomer
9/14 anonim válasza:
Magyarul beszélj. Bár ezek után már felesleges figyelnem arra amit mondasz. Menj hallgasd a depressziós f@szodat
10/14 anonim válasza:
Ebbe a meghalt és mindenki rajongója lett dologba én kicsit beleszolnek. Itt vagyok én 24 évesen tavaj nyáron kezdtem el hallgatni. Ezért én divatból hallgatom? A NAGY BÜDÖS FRANCOKAT! tegyük fel hogy a 10 éves én 2016 ban ül a szobába és lil peepet hallgat.(jaa hogy ilyen nem volt) mivel 10 évesen nekem a barbygirl volt a kedvenc zeném. Szinte esélyem se lett volna halála előtt hallgatni. Csak ha nem a tetovált kemény csavokat hallgatom 9-10 évesen. Etol meg falramaszok mikor a 40 körüli emberek a retro zenékez hasonlítják peep et vagy a hasonló előadókat. Ha nekik nem tetsuik ne foglalkozzanak vele és kesz. Ezt meg el kell fogadni hogy haladunk a korral és mindig változik a trend és hogy mi a "menő" mivel a velem egy idősek azt mondják hoyg a retro zene a ratyi a 30pluszosoknak meg a mostani nem tetszik. Mindenki foglalkozzon a maga dolgaival hallgassa a maga kedvenc zenéjét és ha valamit nem kedve ne nézze. (ui. Köszi ha vegig olvastad és egyetértesz velem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!