Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Vannak itt valódi Lil Peep...

Vannak itt valódi Lil Peep rajongók?

Figyelt kérdés

Van kedvetek beszélgetni?

Sok Peep "rajongót" ismerek de szinte senki nincs, aki rendesen ismerné őt vagy tudna bármi komolyabbat róla.

17/F

2020. ápr. 28. 23:13
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
8%
Itt csak utángyártottak vannak.
2020. ápr. 28. 23:19
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem szeretem ezt a valódi/nem valódi rajongós dolgot. Senkiért sem vagyok oda megszállottan, de vannak olyan zenészek, akiknél nem csak a zenét ismerem. Peepet bírom. Nem minden számát és nem ismerem minden mozdulatát, de néhány dolgot tudok róla.
2020. ápr. 28. 23:21
 3/14 anonim ***** válasza:
16%
Itt mind kínai
2020. ápr. 28. 23:24
 4/14 anonim ***** válasza:
15%
Hova fajul a világ... Ezek számítanak manapság énekesnek... Pedig régen a tiniknek mennyire jó zenei ízlésük volt. Az embereknek mennyivel karakteresebb hangjuk volt, mennyivel jobb volt a zenékben a hangszerelés. Pl a jazz korszakban a férfiak együtt énekeltek, Ella Fitzgerald kellemes lágy éneke.. Glenn Miller harsonajátéka.. Felejthetetlen. Vagy pl a rock n roll korszakban Jerry Lee Lewis zongorajátéka, Little Richard sikításai, Jackie Wilson koncertjei. Na meg a rock, blues punk korszakok. Magyarokból is mennyi jó banda volt. Hungária, Dolly Roll, Csók és Cherry Komár. Ezeket már nem ismered mi? Csak a lilpíp meg a biliájlis :'D szégyen hogy hol tart manapság a zene ipar
2020. ápr. 29. 01:05
 5/14 anonim ***** válasza:
55%
Tudod, mi a szomorú? Hogy ezt a szerencsétlent 3 évvel a halála után kezditek ajnározni. Amikor még élt, kb. le se szartátok.
2020. ápr. 29. 03:19
 6/14 anonim ***** válasza:
0%
Utolsónak abszolút igaza van! Ugyanez volt X-nél és most Juice WRLD-nél is. Sose hallgattátok, de mikor meghalt olyan nagy rajongók lettetek...
2020. ápr. 30. 00:01
 7/14 anonim ***** válasza:
0%
Tehát feltenném a kérdést: akkor is hallgatnátok ha élne?
2020. ápr. 30. 00:02
 8/14 anonim válasza:
63%
Az utolsó három kommentelőnek üzenném hogy halála előtt kezdtem el hallgatni Peepet és még mindig nagyon imádom ✌️😗 tehát köszi puszi jah és még annyit mondok hogy a 4. Kommentelő egy hatalmas nagy boomer
2020. máj. 18. 16:29
 9/14 anonim ***** válasza:
0%
Magyarul beszélj. Bár ezek után már felesleges figyelnem arra amit mondasz. Menj hallgasd a depressziós f@szodat
2020. máj. 18. 17:10
 10/14 anonim válasza:
Ebbe a meghalt és mindenki rajongója lett dologba én kicsit beleszolnek. Itt vagyok én 24 évesen tavaj nyáron kezdtem el hallgatni. Ezért én divatból hallgatom? A NAGY BÜDÖS FRANCOKAT! tegyük fel hogy a 10 éves én 2016 ban ül a szobába és lil peepet hallgat.(jaa hogy ilyen nem volt) mivel 10 évesen nekem a barbygirl volt a kedvenc zeném. Szinte esélyem se lett volna halála előtt hallgatni. Csak ha nem a tetovált kemény csavokat hallgatom 9-10 évesen. Etol meg falramaszok mikor a 40 körüli emberek a retro zenékez hasonlítják peep et vagy a hasonló előadókat. Ha nekik nem tetsuik ne foglalkozzanak vele és kesz. Ezt meg el kell fogadni hogy haladunk a korral és mindig változik a trend és hogy mi a "menő" mivel a velem egy idősek azt mondják hoyg a retro zene a ratyi a 30pluszosoknak meg a mostani nem tetszik. Mindenki foglalkozzon a maga dolgaival hallgassa a maga kedvenc zenéjét és ha valamit nem kedve ne nézze. (ui. Köszi ha vegig olvastad és egyetértesz velem)
2020. júl. 9. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!