Szerintetek Magyarországon mennyire lenne igény trap metal zenékre?
Lényegtelen, hogy “mennyire van rá igény”.
Aki metálra vetemedik, az eleve azért hallgatja, mert tetszik neki, közel érzi a szívéhez, és nem azért, mert trendi, vagy mert aktuálisan ezt propagálják.
Minden intelligens ember ezen célból hallgat zenét, - a saját szórakoztatására, a saját ízlése szerint, - és nem azért, mert a vizuális kivitelezés magasabb minőségű, mint maga a zene, - amivel könnyű megvezetni a gondolkodásra képtelen, csőlátású divatmajmokat.
Szerintem semennyire...
Mo kb. 10 évvel levan maradva a nyugati rap kultúrától.
Csak nézz meg néhány hazai mainstriem-eb rap előadót miként kezdték el majmolni pl. a külföldi muble rap-et ami ugye már kezdi elhagyni a virágkorát.
Attól még, hogy valaki nem preferálja ezt a műfajt, nem értem miért pontozi le itt a válaszokat... Mert az üszkös tech house, mulatós, autotune-os nyávogós rap az aktuális bullshit itt Mo-n...
Nem is baj az, hogy egyes stílusok megmaradnak az underground vonalban.
Na meg aki lepontozott, simán mondhatna az újkeletű rap szférából "hiteles" és sikeres előadót... Elárulok egy titkot, nem nagyon van...
Elég kicsi rajongói tábort kitudnál alakítani magad körül, ha jól csinálod nagyobbat is. (Bár ez evidens)
Minden "szennyre" rákapnak az e műfajt kedvelők, ha fülbemászó, lásd pl: Gucci Gang (igaz ez nem trap metal, de ugyanígy meglehet csinálni). Meg ha belejössz elég gyorsan tudsz majd számokat csinálni, mert tehetség nem igen kell hozzá, inkább csak szakértelem az Audio Editor-ökhöz. (Elég sok How to make xy videó van.)
De én azt tanácsolom, hogy nagyban gondolkozz, angol legyen a szöveged, "könnyebb" befutni. Próbálj minden zene streaming appra regisztrálni pl: SoundCloud.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!