Magyarországon lenne igény a soundcloud rapre?
Ahogy észrevettem, sokan szeretik ezt a fajta zenét itthon is, de vannak kétségeim afelől, hogy hazai előadóra mennyire van igény. A magyar rap szcéna szinte egy külön műfaj a külföldihez képest, a kettő rajongótáborának pedig szerintem nincs akkora metszete. Meg világszinten is közeledünk ahhoz a ponthoz, amikor a stílus mainstream szempontból ki lesz maxolva, a nagy előadók után jövőket már kevésbé kapják fel, az utánuk jövőket még kevésbé, stb...
De ha azon gondolkodsz, hogy nekiállsz ebben a műfajban alkotni, azt ne arra alapozd, hogy másokat érdekelne-e, vagy sem.
Kétlem, itt inkább a youtube megy, meg a magyar rap amúgy is most hangzásilag a 2000-es évek elején jár.
Amúgy sincs túl nagy szükség a 16 éves gyakoris rapperekre, rohadt cringe az egész, meg mindenki a killakikittet lopja, akkor inkább hallgassátok azt, és ne próbáljátok meg majmolni..
Én csak egyet szoktam hallgatni magyar rapperek közül..
Kisé-t
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!