Tudnátok írni jó trap-metál előadókat?
Figyelt kérdés
Magyar előadokat is írhatnátok illetve kűlfőldi előadok is érdekelnnek. Mert imádom a dark trap/ trap-metál stílust. Csak nem nagyon ismerek előadókat. Illetve a rock, metál, trap stíllusokat is bírom. Ezen a téren ismerek sok magyart, viszont kűlfőldit megint nem nagyon! Metált magyart sem nagyon. Bár mondjuk rap színvonalról ott van. Machine Gun Kelly, Lil Pump, Post Malone, Eminem, Drake, 2Pac
Őket szeretem, de engem most trap érdekelne! Mert ők rapperek,tipikusan ők az igazi mai élő rapperek! Akik még tudják a dolgukat.
2020. febr. 27. 21:12
1/4 anonim válasza:
2/4 anonim válasza:
Kedves első szerintem a kérdező nem az altalad linkelt dolgokra gondolt :D
Scarlxrd
ZillaKami és SosMula ( City Morgue formáció)
PRXJEK
Kamiyada
XXXTentacion
Fukkit
Istasha The Scrub (ez most hatalmas kedvenc).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!