Az énekléshez szerintetek tehetség kell vagy tudás?
Szerintem a tehetség az, amikor magadtól tanulsz meg dolgokat, a tudás pedig az, ha van, aki megtanít, tehát jelenesetben egy énektanár. Viszont van olyan is, hogy adottság, vagy képesség, ehhez viszont nem kell tehetség se, meg tudás se.
Viszont ugyanakkor meg azért azt nem mondanám kimondottan tehetséges énekesnek, hiába magától tanult meg énekelni, aki csak olyan szinten tud énekelni, mint mondjuk egy nem tudom, nem akarok nevet mondani inkább, a lényeg, hogy alapszinten, tehát nincs túl sok technika, stb.
Ha nem opera éneklésrol van szó, akkor az énekléshez elengedhetetlen dolog a tehetség. Ez így van, én pl gitározok, jó a hallasom, ritmus érzékem, de egyszerűen nem születtem olyan adottsagokkal hogy a hangszallaimmal szép hangszínnel tudjak énekelni. Tudok énekelni, hangokra tudok figyelni, de nem szép,semleges, senki nem hallgatná.
Tehetség nélkül nem érdemes foglalkozni vele. Van 1000+1 dolog amiben jó lehetsz ezen kívül.
Tudás mindenképp kell.
Kérdés azt, hogy szerzed.
Sok gyakorlással, esetleg kevesebb elég, hogy jó legyél.
Az viszont biztos, hogy a legjobbak, tehetségüktől függetlenül rengeteget gyakorolnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!