Mitől lesz a mélyhang "hamis" és/vagy késleltetett?
Sziasztok!
Nemrégiben vásároltam egy elég komoly hangcuccot (középkatégória teteje), és zenehallgatás közben észrevettem 2 dolgot, amit már más hangrendszereknél is többször megfigyeltem. Az első, hogy bizonyos mélyhangok mintha több tized másodperccel később szólalnának meg mint ahol kéne, a másik pedig hogy szintén mélyhangok esetén néha olyan hamis hangokat ad (mintha több hanggal magasabban szólna) hogy teljesen hallgtathatatlanná teszi a zenét. Mindkét dolgot szigorúan a mélynyomó okozza, ez teljesen egyértelmű! Szerencsére nagyon kevés számnál tapasztalom ezt, de nagyon zavaró. Mi okozhatja ezt, illetve mit lehetnen tenni ez ellen? Az elhelyezéssel van baj vagy ez a mélyládába tulajdonsága? A neten csak nagyon minimális dolgot találtam erről. Előre is köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!