Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ti is örültök, hogy ez a...

Ti is örültök, hogy ez a zenei kultúra még létezik?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=6ORbEP8n0lw

93-as születésű gyerekként imádom az alternatív rockot és a punk rockot. Főleg persze a brit és amerikai bandákat, ők nagyon jól tolják. Eleve ez a kultúra onnan származik. Ezen nőttem fel. *_*

2020. jan. 30. 00:22
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
82%

Az általad belinkelt pop-rock nyávogást én nem túl sokra értékelem.

Számomra ez sokkal közelebb áll a punkrockhoz:

https://www.youtube.com/watch?v=LyUIJIdwEuA

2020. jan. 30. 09:11
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

A kilencvenes években amúgy a NOFX is állandóan különböző támadások céltáblája volt a régi punkok részéről, akik folyamatosan azt hangoztatták, hogy amit a NOFX csinált nem punk volt, hanem kommersz popszemét.

#Kérdező:

Én is szeretem a punkot és az alternatív rockot, csak sajnos már egy tíz éve nem történt semmi érdekes a műfajban. Úgy néz ki, hogy a rockzene utolsó nagy rúgása a garázs rock és posztpunk revival volt a kétezres évek elején-közepén.

2020. jan. 30. 11:33
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
A punk rockot én is nagyon szeretem, bár ez a linkelt dal nekem olyan kissé semmilyen. De igen, határozottan örülök, hogy ha nem is nagyon felkapott, de még bőven létezik
2020. jan. 30. 15:48
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Te jó ég! Manapság ezt hívják punk-rocknak?

Emlékszik még valaki olyanokra, mint: Ramones, Sex Pistols, The Who, Patti Smith ?

2020. jan. 30. 20:53
 5/13 anonim ***** válasza:
20%

#4, mondjuk a Who pont nem punk. A Clash-t meg kihagyni...ejnye:D

Kérdezőnek: majd az után mondd, hogy szereted a punk rockot, miután hallgattál punk rockot.

2020. jan. 30. 21:25
 6/13 anonim ***** válasza:
81%
Amúgy azt sem tartom kizártnak, hogy kamu a kérdés, mert amúgy elég abszurd. (előző voltam)
2020. jan. 30. 21:26
 7/13 anonim ***** válasza:
83%

A Who valóban nem a szó klasszikus értelmében vett poszt-Ramones punk, viszont a protopunk címkét kétségkívül megérdemli, legalábbis ha a korai, 1965 és 1967 közötti korszakukat nézzük.

2020. jan. 30. 21:34
 8/13 A kérdező kommentje:
Nekem inkább ezek a modern bandák jönnek be. Amiket ti írtok az nagyon régi, meg valahogy nem tetszik. A fiatal hölgy meg nem nyávog, hanem nagyon szexi hangja van.
2020. jan. 31. 12:43
 9/13 anonim ***** válasza:
81%
nincs ezzel gond , csak akkor ne hívd punknak, mert nem az
2020. jan. 31. 16:50
 10/13 A kérdező kommentje:
punk pop bandának nevezik magukat és szerintem megállja a helyét, csak a modern vonalat képviselik, de nagyon markáns zeneileg az erőteljes gitár szólóval. öröm hallgatni, jól játszanak a srácok.
2020. jan. 31. 19:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!