Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Létezik Budapesten olyan,...

Létezik Budapesten olyan, hogy kulturált szórakozóhely?

Figyelt kérdés

Ahova normális, kulturált emberek járnak, és nem prolik. A proli alatt itt nem az ember pénzügyi helyzetére, hanem az attitűdjére gondolok. Ahol nincs verekedés, kötekedés, nincsenek félholt részegek, normálisan viselkednek, táncolnak, a férfiak és lányok túlnyomó része minden szempontból intelligens, stb. Én a normálisabb pubokon kívül nem igazán tudok ilyet, kezdem úgy érezni, hogy a kulturált szórakozóhely fogalma szimplán csak egy utópia. A legnagyobb paradoxon az, hogy minél drágább a hely, annál több (pénzes) proli van jelen és annál inkább suttyóbb a kiszolgálás. Az olcsóbb helyek majdnem ugyanez a kategória, csak oda nem a pénzes prolik járnak le, hanem a csóróbb proli. Nagy különbség nincsen a két kategória között, szimplán csak az öltözködésük (meg nyilván a pénztárcájuk).

Olyan helyre gondolok továbbá, ahova lányok, nők is kulturáltak. Nem küld el a fenébe úgy, hogy nem is szándékozom bepróbálkozni nála (ilyen egy párszor előfordult, vagy kérdezni akartam valamit a kedves leányzótól, vagy csak szimplán "útban" volt és udvariasan megkértem, hogy szíveskedjen arrébb menni). Ahol nem úgy jönnek oda hozzám a lányok és nők, hogy "Szia! Meghívsz egy italra?", közben meg nem is ismerem. Ahol nem közönséges módon viselkednek és táncolnak (mondjuk a "közönséges" táncolás kb. 20-21 éves koromig nagyon tetszett, azóta egy csöppet komolyodtam).

Utálom az olyan helyeket, ahova agresszív, frusztrált, rosszindulatú emberek járnak. Gyűlölöm, ha csak azt látom, hogy kötekednek és verekednek egymással, komolyan mondom, hogy rendkívül balesetveszélyes még a kívülállók számára, sérültem meg úgy, hogy részt sem vettem a verekedésben, aztán mehettem betegszabadságra; az ürgét, aki miatt véletlenül balesetbe kerültem, nem találtam, mert úgy dobták ki, hogy nem indult ellene semmilyen büntetőeljárás, így a jövedelemkiesésemet (30% mínusz a munkabéremből) nem tudtam behajtani senkin. Utálom, hogyha vagyok egy lánnyal, akkor azt a lányt a tuskó férfitársaim molesztálják, utána meg kergethetem el az illetőt, ami plusz energia, rohadt fárasztó, ráadásul baromira idegesítő. Rendkívül tuskó dolog az, hogy egy idegen ember csak úgy letapizz egy nőt (ráadásul sunyiban, hátulról, így pl. a fenéktapi ellen még védekezni sem tud a lány, max szankcionálni azt, amit esetleg a párja hajt végre). Én férfiként nem értem a férfiakat, hogy miért nem értik a NEM szót? Miért ilyen erőszakosak az emberek? Én még kamaszkoromban is először leszólítottam a nekem tetsző lányt és csak akkor mentem tovább, ha láttam, hogy a lány is akarja, pedig akkor még az élőfát is megdugtam volna, annyira "dübörögtek" bennem a hormonok(de gondolom ez minden férfitársamnál így van).

Tényleg nincsen NORMÁLIS szórakozóhely, ahol lehet táncolni, kulturáltan iszogatni, kellemeset beszélgetni más emberekkel, új ismerősöket szerezni? Ez tényleg csak egy álom?

2016. jan. 2. 10:37
 1/2 anonim ***** válasza:
Nincs.
2016. jan. 2. 10:41
 2/2 A kérdező kommentje:
A leírást kicsit összecsaptam, hiányoznak szavak, névelők, esetleg ragok, utólag meg nem tudom javítani, ezért elnézést kérek.
2016. jan. 2. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!