Thrash metal zenek?
Figyelt kérdés
Porgos,black-thrash metal,albumok,zenek.
Ezekhez hasonlo kene :
Destruction-bestial invasion,invincible force
Sodom - in the sign of evil
Sarcofago - inri
2019. okt. 12. 22:09
1/7 anonim válasza:
2/7 Bandrás74 válasza:
VEKTOR-prog thrash,MESSIAH-thrash lemezeik jók,aztán átváltottak death-re,TOXIC HOLOCAUST,BULLDOZER-első négy lemez zseni,LEGION OF THE DAMNED-death/thrash de talán,VOIVOD,ACCUSER-technikás thrash,EROSION-Mortal Agony-tech thrash,DEATH ANGEL-The Ultra Violence,KREATOR-Endless Pain,Pleasure to Kill,SLAUGHTER-Strappado,AXEGRESSOR finn thrash,...
3/7 A kérdező kommentje:
1.Hallgasd mar meg amit irtam,k u. Rvaramas xdd
Bocs de ez nem jon be.
2019. okt. 13. 08:52
4/7 anonim válasza:
Aura Noir
Bathory
Toxic Holocaust
Deströyer 666
Mörbid Carnage
Bestial Mockery
Necrodeath
5/7 anonim válasza:
Ketzer (főleg a Satan's Boundaries Unchained album), Nifelheim, Ragehammer, Midnight, Evil Invaders, Abigail, Hatchet, Forbidden, D.R.I., Lich King, Lowest Creature, Distillator, Violator, Municipal Waste, Toxic Holocaust, Bio-Cancer, Iron Reagan, Vio-lence
6/7 anonim válasza:
Mivel említetted a Sodomot felül ezért lehet hogy már ismered de én tőlük a Nuclear Winterre vagyok mostanság ráakadva
7/7 anonim válasza:
Slayer, Testament, Exodus, Sepultura (régi albumok főleg), Megadeth, Metallica, Toxic Holocaust, Power Trip, Iron Reagen, Municipal Waste, Vio-Lence, Xentrix, Nuclear Assault, Suicidal Angels,
Magyar thrash: Akela, Moby Dick
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!