Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Legjobb Megadeth számok...

Legjobb Megadeth számok szerintetek?

Figyelt kérdés

Velem az a helyzet,hogy szeretem a thrash metalt.Kedvenceim a Metallica és a Slayer,de szeretem még a Sodomot,Destructiont.

Megadethtől ritka az a szám ami megfog.Mondjuk sokat nem is keresgéltem :D Valami jó pörgős kéne :3

Eddigi kedvenceim a

- Rattlehead

- Hangar18

- Symphony of Destruction

2019. szept. 18. 19:28
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Tornado of souls, Peace sells
2019. szept. 18. 22:38
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Ne számokat, hanem albumokat hallgass. Rust In Peace-t elsőnek, az kb az egész thrash metal műfaj egyik legjobban respektált anyaga, és nem véletlenül. (Azon van a Hangar 18 is.)

De amúgy ha muszáj lenne számokat kiemelnem: Tornado of Souls, Take No Prisoners, Five Magics, Wake Up Dead, Good Morning/Black Friday, The Conjuring, Hook In Mouth, Mechanix, This Was My Life, Ashes In Your Mouth.

2019. szept. 23. 20:40
 3/3 anonim válasza:

Az egész Killing Is My Business And Business Is Good album egyszerűen zseniális!

https://www.youtube.com/watch?v=OV8BRLetJ2w&ab_channel=jacks..

ápr. 6. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!