Szerintetek gázak ezek az együttesek?
Figyelt kérdés
All time low, sleeping with sirens, pierce the veil, palaye royale, my chemical romance, fall out boy#zene #tini #rock #punk #emo #alternatív #Fall Out Boy #Pierce the Veil #Sleeping With Sirens #Palaye Royale
2019. szept. 28. 19:11
21/26 x_xNellix_x válasza:
Uhh, nagyon nem gázak. Én imádom az összeset. Fogsz mindig találni egy olyan közösséget, aki hasonló zenéket hallgat, mint te. De ha alt vagy, akkor több lesz az, aki nem szereti a zenéidet :)
22/26 anonim 

válasza:

Azérz ezeket "alt"-nak nevezni elég meredek...(: Ez kommersz tini poprock.
23/26 anonim válasza:
Szerintem mindegyik jó. *A PR a legjobb just sayin'*
24/26 anonim 

válasza:

Én nagyon szeretem őket, a mai napig hallgatom is a zenéiket. De ne mások véleménye határozza meg az ízlésed. Hallgass olyan zenét, amilyet csak szeretnél.
25/26 anonim válasza:
Nos, én az utolsó kettő kivételével nem ismerem ezeket, de szerintem nem gázak. Gondolom a többi sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!