Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szerintetek gázak ezek az...

Szerintetek gázak ezek az együttesek?

Figyelt kérdés
All time low, sleeping with sirens, pierce the veil, palaye royale, my chemical romance, fall out boy

2019. szept. 28. 19:11
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
A Palaye Royale-t szeretem, - akiknek, ha rákeres valaki a koncertfotóira, akkor látja, hogy rengeteg a +30-as ember a közönségben, rengeteg köztük férfi is, tehát teljesen alaptalan a vád, miszerint csak hormonzavaros tinilányok szeretik őket. Arról meg igazán nem tehetnek, hogy sokan vonzónak találják az énekest, anno Axl Rose-ért is rengetegen nyáladztak, mégse mondta senki, hogy tiniket kiszolgáló banda lenne a GNR - a többi viszont nekem felejtős. Nem gáznak tartom őket, csak szimplán nem szeretem a zenéjüket, nem tudnak megfogni.
2019. okt. 14. 05:01
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

Az előző vagyok, és hozzátenném, hogy nem kell foglalkoznod vele, hogy mások mit gondolnak a kedvenceidről.

A mai napig hordok Black Veil Brides-os ruhákat, miközben hallgatok vagy 50 másik bandát is, amik között nem egy nagy név van, és nem érdekel, hogy hányan tartják őket cikinek, ők szerettették meg velem a rockot és vezettek el a metálhoz, illetve a nagyokhoz, nem fogom ezt a hatást letagadni vagy lebecsülni, csak mert valakinek meg más tetszik. Van egy réteg, aminek a tagjai szerint, aki nem csak Tankcsapdát és Pokolgépet hallgat, az hülye, de erre nem kell adni; a művészet szubjektív.

2019. okt. 14. 05:05
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
M.C.R. és F.O.B. a mai napig a listámon van. :) 31 éves vagyok. Ne foglalkozz,kinek mi a gáz. Azt hallgass,amit szeretsz.
2019. okt. 24. 20:34
 14/26 anonim válasza:
100%
WTF? Mi az hogy gáz? Ennyi erővel Billie Eilish is gáz. MCR fan vagyok és egyáltalán nem gázak. Sokkal jobb zenéik vannak.Lehet hogy az én generációmban nem népszerűek már, de én imádom a zenéiket. (Saját vélemény)
2019. nov. 3. 21:52
 15/26 anonim válasza:
100%

EGYÁLTALÁN NEM GÁZAK

A hülye mai pop ennél sokkal "gázabb" MCR fan vagyok és imádom ezt a fajta zenét és nagyon sajnálom hogy itthon nem olyan elterjedt.Alig várom egyébként a következõ koncertjeiket és ha lesz zenéjüket *-* #killjoys ❤️❤️❤️

2019. nov. 10. 22:49
 16/26 xcoralinex ***** válasza:
83%
Imádom mindet, akár gáz, akár nem. ATL és FOB kivételével élőben is hallottam őket.
2019. nov. 19. 01:02
 17/26 anonim válasza:
100%
Szerintem egyáltalán nem gázak, sőt! Ezek a kedvenc bandáim, és még egy csomó embert ismerek, akiknek szintén ezek. 16/L
2019. nov. 25. 20:19
 18/26 anonim válasza:
100%
A Fall Out Boy az nem gáz! Szerintem.
2020. márc. 30. 19:10
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

Mindenki saját magának dönti el, mi a gáz. Ha egy begyöpesedett, kőkemény rockert kérdezel, biztos lehordja őket, de az már csak az ő bajuk, hogy ennyire csőlátásúak.

Érett, 18 éves lányként nagyon szeretem a Payale Royalet, többi nem fogott meg. És igen, az énekes is szerintem rohadt jól néz ki. Szerintem egyáltalán nem gyerekes, ha valakinek tetszik. Mindig is az extra pasik jöttek be, ez már nem attól függ, hogy éretlen vagy-e vagy sem, szimplán ízlés kérdése. BMTH-t is rengetegen szapulják, hogy a divatrocker tinilányok szeretik. Fel tud húzni rendesen, mikor alaptalanul állítanak ilyen dolgokat, és csakis a saját véleményük létezik, a többi mind szar. Az ilyen ember véleményére még távolból se adj!:D

2020. aug. 16. 19:03
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
Örökök. Mondjuk én tennék hozzá még egy afi-t, de szerintem nagyon jók
2020. aug. 19. 14:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!