Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Veletek is volt már olyan,...

Veletek is volt már olyan, hogy egyszerűen rákattantatok egy előadóra és vagy évekig őt hallgattátok?

Figyelt kérdés

Még nem történt velem ilyen, hogy valakire ennyire ráfüggjek.

Konkrétan Elvis Presley-ről van szó, őt hallgatom már vagy 1,5 éve és egyszerűen nem tudom megunni, egyszerre melankólikusak és üdítőek a számai nekem.

A munkahelyemen szó szerint mindennap legalább 1,5-2 órát hallgatom, mindig visszatérek a zeneszámaira, de leginkább a lassabb számai jönnek be.

Valahogy amolyan eufória tör rám pl az "An American Trilogy" hallgatása közben, de ugyanúgy előjön ez az érzés a "Bridge Over Troubled Water" hallgatásánál is, és még rengeteg számánál.

Persze van amikor "megunom" 1,5-2 óra után, de csak kb egy napra, utána másnap megint előveszem a zenéit.

Szóval nekem ez az életem kb 1,5 éve, nektek is volt valami hasonló? Nem "őrültetek" bele?

Válaszotokat előre is köszönöm!

2019. aug. 27. 19:51
 1/6 anonim ***** válasza:
Én középiskolás koromban 4 évig csak rage against the machine-t hallgattam. Azóta is hallgatom, csak már egyéb zenét is beengedek... ;)
2019. aug. 27. 21:41
 2/6 anonim ***** válasza:
Persze hogy volt ilyen. Nincs ezzel baj, míg nem válsz elutasítóvá másokkal szemben.
2019. aug. 27. 22:53
 3/6 anonim ***** válasza:
Combichrist, 3 eve nagy kedvenc
2019. aug. 28. 00:38
 4/6 anonim ***** válasza:
Már majdnem egy éve # Csak A Qeeen, és NEM a Bohém Rapszódia miatt. Egyszerűen Freddie Mercury a legjobb, és megunhatatlan az a több, mint 200 dal 🖤
2019. aug. 28. 15:36
 5/6 anonim ***** válasza:
50%
13 éves korom körül voltam olyan, hogy volt 1 darab kedvencem, és őrülten rajongtam érte, mintha nem lenne más. De szerencsére ezt kinőttem.
2019. aug. 29. 03:29
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Sokan vannak így, Orbánról se tudnak lejönni, csak hallgatják, hallgatják.
2021. dec. 12. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!