Hallgattátok Fluor és SP számait, amikor még azok divatosnak számítottak?
@4: Ha szeretnéd, miért ne? :)
Magamtól, saját elhatározásból, hogy igen, most őket fogom hallgatni, nem hallgattam soha. De akkoriban, amikor feltűntek, néha-néha belenéztem zenecsatornákba, és végignéztem, mit alakítottak. SP-re őszintén szólva már totál nem emlékszem, már arra sem, hogy rappelt, vagy énekelt, szóval kb semmilyen hatást nem gyakorolt rám. Fluor megdöbbentett az igénytelenségével és azzal, hogy ilyen igénytelen produkcióra képesek emberek ráharapni. Nem tudott rappelni, kicsit sem, a dalszövegei olyanok voltak, mintha egy kissé ütődött óvodás írta volna őket... totál rejtély volt, hogy ez miért kell a népnek. Persze most már, így, a Majka-ByAlex (vagy hogy a fenébe írják) NKA által támogatott mély filozófiai tartalmú duettje után még Fluor akkori förmedvényei is a kultúra fellegvárainak tűnnek. Tanulság: mindig van lejjebb.
Nekem egyetlenegy SP szám volt a telefonomon, Kép maradsz vagy mi volt a címe, a húgom küldte át, azt egyszer-kétszer meghallgattam, de nem lett a kedvencem. :)
Fluornak meg volt egy régebbi száma, Késő címmel, de akkor még nem Tomi néven futott, hanem Filigran volt, szóval gondolom az nem ér. A nem olyan rossz.
A Mizut és társait már csak elvből sem hallgattam soha! :)
én most, kis nosztalgia :D
mondjuk sosem hallgattam csak a csajok az osztályban nyomatták, szekrényük tele ragasztva a fejével stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!