Mi volt a címe a zenének, amit legutoljára hallgattatok? É mire gondoltál közben?
Annyira hülye emósnak érzem magam, hogy már vagy egy órája azokat a zenéket hallgatom, amik a barátomra emlékeztetnek (együtt vagyunk, csak összevesztünk)
Ti is szoktatok ilyet? Hogy olyat hallgattok, ami elszomorít?
Így évekkel az emo lecsengése után sem tanultátok meg, hogy NEM(!) "emos", hanem "emo" (kiejtése: "imo").
Amúgy meg ostoba a kérdés, meg te magad is annak tűnsz.
A zenei kérdéseket általában adom
De te különösen lelki szegénynek tűnsz
Adrian Von Ziegler-Spring charm .
Nem mondanám szomorúnak, inkább gyönyörű zene.De lehet éppen szomorkodni is rajta, ha épp ahhoz van kedved, mivel nem egy pörgős szám.
Ha ezt hallgatom, gondolatban visszamegyek az időben.Úgy értem, a nagyon régi múltba képzelem magam, azzal, akit szerettem (és szeretem is még, csak nem lehetünk együtt a távolság miatt)és mindenféle romantikus jeleneteket találok ki :D Szoktam ugyanis írni, hobbiból, de van úgy, hogy nincs kedvem leírni, csak a fejembem őrízgetem a történeteimet.Szóval a fantáziámnak jót tesz ez a zene.Elvileg relaxáló.De engem inkább inspirál.
Ha tényleg kíváncsi vagy:
https://www.youtube.com/watch?v=A6oOeFi2ilo
Amugy nem emlékszem, hogy gondoltam volna bármire is, takarítottam közben.
Nem szoktam hozzám közelállókkal megosztani a kedvenc zenéim, mivel nem akarom, hogy utána, ha valami megváltozik köztünk, rájuk emlékeztessenek.
Van, hogy valamelyikről eszembe jut valaki, de az már csak általam kreált párhuzam.
~ lány ~
Legutoljára az AWS - Mindent a semmiért c. dalát hallgattam, és arra gondoltam, hogy milyen jó volt a januári békéscsabai koncertjük, és remélem, hogy legalább ilyen jó lesz majd a március végén lévő szarvasi is :D
Egyébként igen, én is szoktam olyan dalokat hallgatni, amik megmozgatnak bennem valami emléket.
https://www.youtube.com/watch?v=phfwYKrGOWA
Arra gondoltam közben, hogy egyedül is megvan bennem az erő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!