Miért eröltetik a stand up Comedy-t a magyarok?
azért, mert annyira felkapott lett a stand-up, hogy már egy csimpánzon is röhögnének, ha "sztendappos" lenne.
egyébként ja. a showder klubban is vannak bőven ripacsok, de ami a CC-on megy, az szánalmasan gyenge.
Orosz György is borzalmas, az a magas szemüveges, vékony informatikus meg a legrosszabb.
Utolsó: azért a stand-up nem csak mostanában lett felkapva hazánkban, hanem mióta elindult a Showder Klub, vagyis 2008-ban...
Egyébként igen, sajnos mára alaposan felhígult a mezőny. Mondjuk én a CC stand-up-os műsorát sosem szerettem, pár fellépőt leszámítva. A Showder Klub mára tényleg tragédia, az a sok új fiú és a fárasztó poénjaik... Borzalom, hogy mára már minden magát viccesnek képzelő senki kiáll oda!
A Rádiókabaré 2015 óta úgy sz.r ahogy van, Sinkónak sosem kellett volna kilépnie. Tudom, hogy ez nem full stand-up, de van benne, szóval meg kell említenem. Bach Szilvia Jolikájától a falra mászok, Fábryt a kezdetektől fogva utálom, idegesítő, nagyképű ripacs, a jelenetektől be lehet aludni (plusz máshonnan lopkodták el őket), a stand-uposok meg valahogy közel sem sziporkáznak a műsorban úgy, mint a Showderben.
Mert a Showderben azért vannak még jó humoristák. Csak ez a sok új fiú ne lenne...
Szóval ja, nagyon leépült mára a magyar stand-up, pedig milyen jó volt anno!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!