Miért gondolják úgy, hogy elfáradt és kiégett a Showder Klub?
Én szerintem még mindig tartja a formáját. Abban egyetértek, hogy az új fiúk lerontják az összképet, de ezt leszámítva még mindig egy szórakoztató műsor.
Szóval miért gondolja sok ember azt, hogy nem olyan már a SK, mint régen? Csak az új fiúk miatt van ez?
Sose lehet tudni. Lehet, hogy jönnek ide értelmes magyarázatok is. Különben is, nem volt ám mindig sz.r ez a műsor.
Szerinted hányadik évad után fáradt el a műsor?
azért, tényleg ez a helyzet. bár én az elején sem szerettem, sztem zömében nagyon proli tahó humort nyomnak, Amerikában azért tájékozott, értelmes fellépők beszélnek közéletről, politikáról stb.
A kiégésről:
igen, ezt Kőhalmi is elmondta, h annyi helyre hívnak már sóderklubosokat, h muszáj volt felhígítani a mezőnyt, így egy csomó teljesen humortalan humorista is bekerült.
a másik meg h gondolom, rohadt nehéz folyamatosan új poénokat gyártani, főleg úgy, h közben a tv-ben szerepelnek, így hát vmennyire kiégnek még a jobbak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!