A Showder Klub humoristái mért lopják egymás poénjait/történetei?
Figyelt kérdés
Nem mindenik, de nagyon sok Kőhalmi majmolást láttam, és Mogács szinte mindtől elvett ezt- azt. (még a Szomszédnénitől is)2017. júl. 6. 13:16
1/5 anonim válasza:
Lehet,hogy kifogytak már aznapra az ötletből,amikor összerakták az előadást; és nem volt több ötletük, valamivel még ki kellett tölteniük pár percet a fellépésből; meg tetszett nekik is a sztori, meg a közönségnek is; az a poén többször is átjöhet, meg mások szájából hallva nem is feltétlenül feltűnő; amúgy nekem fogalmam sincs; meg amúgy ha tényleg van ilyen, akkor én nem vetem meg őket ezért; hát mindig új szövegekkel felkészülni nem feltétlenül könnyű dolog; én nem gondolom könnyűnek; meg ha szórakoztató, hát az a lényeg, hogy mosolyogjanak az emberek, hogy jó napot szerezzenek nekik, vidám perceket:):) Ja amúgy tudom, nincsen itt szó megvetésről, csak értetlenkedésről, hát van ilyen, ezt el lehet fogadni, mást nem nagyon lehet vele kezdeni, ozt kész:) Van olyan simán , hogy nem annyira jön az ihlet, de valami mégis kell, valamivel mégis meg kell/akarják nevettetni a közönséget:) És ez egy tök jó dolog, én amúgy tudok többször is nevetni ugyanazon a viccen:)
2/5 A kérdező kommentje:
Megértem ha gyorsan be kell dobni valamit, de itt javarészt önálló estekről van szó :/
2017. júl. 6. 16:26
3/5 anonim válasza:
A műsorokat, sztorikat, poénokat közösen írják. Ugye te sem gondoltad komolyan, hogy egyedül találják ki ezeket? :D A szellemi tulajdon nem az előadóé, hanem azé a cégé, aki a műsort csinálja.
4/5 A kérdező kommentje:
Így még nem is gondolta el, viszont van személyes történet is, pl. Kőhalmi javarészt ebből áll és egész más más szájából hallani, főleg ha ahoz a személyhez egyáltalán nem illik az eset ><
2017. júl. 7. 09:15
5/5 anonim válasza:
Azok nem személyes, hanem személyesként előadott történetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!