Na kiderült az X-FACTOR 4 zsűrije! Keresztes Ildikó, Nagy Feró, Geszti Péter, Malek Miklós. Illetve hogy Ördög Nóra társa Sebestyén Balázs lesz. Mit gondoltok? Csak nekem fura?
Balázs a legnagyobb király!!!
IMáDOM
Nagy Ferót utálom,de azért ő is érti a dolgát.Malek Miklós is abaszolút odavaló!!
nekem bejön ez az összeállítás:d
Haha...annak a gyökér Gesztinek meg ugyan mi köze van a zenéhez/énekléshez???? XD XD XD
Ezzel az erővel a Pákó is vezethetné.
Keresztes Ildikó - tűrhető, de nem tartozik a kedvence( i )m közé, elég furcsa stílusa van...
Nagy Feró - nagyon bunkó, undorító stílussal
Geszti Péter - ő is olyan " Keresztes Ildikó "- s.
Malek Miklós - elég jó lenne, de mivel alig-alig ismerjük itt, Magyarországon ( mert ugye csak a szüleit: id. Malek Miklós, és Toldy Mária, illetve a nővérét, Malek Andreát ismerjük jobban ).
Ö. Nóra - eddig kedveltem, de most már " enyhe túlzás "-nak tartom, hogy majdnem minden ( tehetségkutató )műsorban ő a műsorvezető :S
Sebestyén Balázs - na, ő az egyetlen " jófej " az egész társasgban... :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!