Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » A Riverdale-ből ki a kedvenc...

A Riverdale-ből ki a kedvenc karakteretek eddig?

Figyelt kérdés
Nekem Cheryl lopta be magát a szívembe. A többiek közül talán neki van a legösszetettebb személyisége. Szerintem olyan, mintha Quinn Fabray-t a Glee-ből, és Blair Waldorf-ot a Pletykafészekből egybegyúrták volna. A főribi homlokzat mögött egy kislány, aki a végletekig elmenne, hogy a szülei (főleg az édesanyja) elismerését és szeretetét kivívja annak dacára, hogy tudja, ezt soha nem fogja igazán megkapni. A többiek közül ő kapta a legtöbb pofont az élettől - az egyetlen ember, aki tiszta szívvel szerette őt, az ikertesója volt. Jason halála csak felerősítette szülei Cheryl iránti ellenszenvüket, amit nem egyszer adtak tudtára. Valahogy mégis képes volt ezeken felülkerekedni, és megacélosodott emiatt. Ezt csodálom, és tisztelem benne. Emellett, nem mindig olyan szemét, amilyennek szeretnék hinni az emberek. Képes az önzetlenségre, egy pici ösztönzéssel.

2018. máj. 28. 10:19
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem is ő a kedvencem. Meg most, hogy van szerelme, kicsit mélyebben is megismerhettük, a barátnője is szimpatikus. Amúgy még Bettit szeretem, kicsit ő is más, mint elsőre hihettük, és tényleg rejtőzik benne egyfajta sötétség, amitől nem tipikus tökéletes ember, mint akinek az emberek látják. Egyenlőre Veronika semleges. Vannak jó pillanatai, de a szüleivel való kapcsolatától kiráz néha a hideg, sosem tudni, hogy velük van, vagy ellenük. Archit szeretem, meg Jughedet is, de ebben a sorozatban egyértelműen a lányok mozgatják jobban a szálakat.
2018. máj. 30. 12:36
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Vee volt az első évadban, de a másodikban, még ha a végére újra meg is szerettem, közben nagyon utálatos lett.

Sweet Pea is nagyon jó lehetne, ha többet szerepeltetnék.

2018. júl. 16. 00:31
 3/5 anonim válasza:
100%
Jughead❤️
2018. aug. 27. 10:09
 4/5 anonim ***** válasza:

Nekem Jughead a kedvencem, mert

1. Kiállt a kígyókért és egyedül odament Pennyhez és a lidércekhez, hogy megvédje a "csapatát"

2. Szeretem a jellemét, azt, hogy nem hagy annyiban semmit (mondjuk ez igaz Bettyre is)

3. Az első részekben még ő volt az antiszociális srác, de most a kígyók királya

Összeségében szerintem nagyon jó szereplő a sorozatban.

Spoiler!!!!!

Majd megszakadt a szívem, amikor meghalt a 2. évad 21. részében de kiderült, hogy nem.

2018. nov. 2. 18:47
 5/5 anonim ***** válasza:
Az utolsó mondat félreérthető volt. Örülök, hogy nem halt meg 😄
2018. nov. 2. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!