cherlynek a haja ami nagyon tetszik ahogy tonynak is
veronica meg alapbol nagyon szép bár az elején nagyon furának tartottam a szemöldökét de már megszoktam :)
bettynel idegesít a felkötött haja
Nem tudom eldönteni, szerintem mindhárom fő szereplő nagyon szép.
Szerintem Veronica is, engem a szemöldöke se zavar, a stílusa meg nagyon tetszik.
Bettynek is nagyon szép arca van, bár szerintem is sokkal jobban néz ki amikor leengedi a haját.
Cherylnek én is a haját elfogadnám, meg ő is nagyon különleges szépség.
Szerintem Betty a legszebb, nagyon szép babaarca, kék szeme van. Volt szerencsém làtni fiatalabb koràban a law and order svu egyik epizódjàban nemrég, ott is kifejezetten gyönyörű volt màr a pofija.l, jól is jàtszott. Irigylem:)
Cheryl is csinos, a vörös haja is nagyon megkapó és legalàbb természetes..Archie festett sörénye valami borzalom.
Veronica sem csúnya, de szerintem messze van Bettytől és Cheryltől is, a majdnem összenőtt szemöldökét pedig kiszedhetné, valami szörnyű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!