1/17 anonim válasza:
ST mert az királyság, míg a Riverdale tinip*csáknak való mocsok.
2/17 anonim válasza:
Hát mindkettőt szeretem de a stranger things bőven túlszárnyalja a riverdalet
3/17 anonim válasza:
Stranger things
Nem is tudom ez miért kérdés. Oké hogy ízlések és pofonok, de a másik ......(lásd első válaszolót, tinidráma)
4/17 anonim válasza:
ST, nekem jobban is tetszett, es a riverdale egy hulladek.
5/17 anonim válasza:
Azért nem kell leszólni a Riverdale-t se, nekem nagyon tetszik (pedig már nem vagyok tini)
6/17 A kérdező kommentje:
Egyetértek utolsó! :) Örülök, hogy nem mindenki csak támadja ezt a sorozatot! Én is imádom és nem értem, hogy miért nem szeretik sokan ezt a sorozatot. Én nem szeretem annyira a "tini" sorozatokat de ez nagyon tetszik! :)
2017. nov. 28. 22:40
7/17 anonim válasza:
Mindkettőt másért szeretem, szerintem nem lehet őket összehasonlítani, két nagyon nagyon különböző kategória. Ha választani kell, akkor a Riverdale.
8/17 anonim válasza:
Riverdale. A Stranger things egy kitalált fos, gyerekekről szól, ami ráadásul unalmas is. A Riverdale sokkal izgalmasabb, a szereplők is szimpatikusabbak. A Stranger thingsből megnéztem egy epizódot és hát..soha többé.
9/17 anonim válasza:
A stranger things nagyon izgi és rohadt jó, míg a riverdalebe belenéztem és húsz percnék többet nem bírtam megnézni mert 13 éves kics p+ sorozat... utolsó gondolom te is annyi lehetsz mert a stranger things igenis nagyon jó!
10/17 anonim válasza:
Relatív, hogy kinek melyik tetszik jobban én mindkettőt szeretem, mindkettő izgalmas! Szerintem nem igazán éri meg veszekedni rajta, mert mindenkinek más az ízlése ezért senki nem vele semmire
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!