Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Riverdale vagy Stranger...

Riverdale vagy Stranger things? Miért?

Figyelt kérdés

2017. nov. 25. 17:38
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
27%
ST mert az királyság, míg a Riverdale tinip*csáknak való mocsok.
2017. nov. 25. 19:16
 2/17 anonim ***** válasza:
89%
Hát mindkettőt szeretem de a stranger things bőven túlszárnyalja a riverdalet
2017. nov. 26. 08:21
 3/17 anonim ***** válasza:
56%

Stranger things

Nem is tudom ez miért kérdés. Oké hogy ízlések és pofonok, de a másik ......(lásd első válaszolót, tinidráma)

2017. nov. 26. 09:00
 4/17 anonim ***** válasza:
39%
ST, nekem jobban is tetszett, es a riverdale egy hulladek.
2017. nov. 27. 10:29
 5/17 anonim ***** válasza:
98%
Azért nem kell leszólni a Riverdale-t se, nekem nagyon tetszik (pedig már nem vagyok tini)
2017. nov. 28. 12:05
 6/17 A kérdező kommentje:
Egyetértek utolsó! :) Örülök, hogy nem mindenki csak támadja ezt a sorozatot! Én is imádom és nem értem, hogy miért nem szeretik sokan ezt a sorozatot. Én nem szeretem annyira a "tini" sorozatokat de ez nagyon tetszik! :)
2017. nov. 28. 22:40
 7/17 anonim ***** válasza:
55%
Mindkettőt másért szeretem, szerintem nem lehet őket összehasonlítani, két nagyon nagyon különböző kategória. Ha választani kell, akkor a Riverdale.
2017. dec. 29. 12:27
 8/17 anonim válasza:
18%
Riverdale. A Stranger things egy kitalált fos, gyerekekről szól, ami ráadásul unalmas is. A Riverdale sokkal izgalmasabb, a szereplők is szimpatikusabbak. A Stranger thingsből megnéztem egy epizódot és hát..soha többé.
2018. ápr. 30. 00:04
 9/17 anonim ***** válasza:
59%
A stranger things nagyon izgi és rohadt jó, míg a riverdalebe belenéztem és húsz percnék többet nem bírtam megnézni mert 13 éves kics p+ sorozat... utolsó gondolom te is annyi lehetsz mert a stranger things igenis nagyon jó!
2019. júl. 1. 18:01
 10/17 anonim válasza:
Relatív, hogy kinek melyik tetszik jobban én mindkettőt szeretem, mindkettő izgalmas! Szerintem nem igazán éri meg veszekedni rajta, mert mindenkinek más az ízlése ezért senki nem vele semmire
2019. dec. 28. 17:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!