Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Riverdale vagy Stranger...

Riverdale vagy Stranger things? Miért?

Figyelt kérdés

2017. nov. 25. 17:38
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

A stranger thingset választom. A riverdalet régen szerettem, de azóta megváltozott a sorozat és rosszabb lett. A stranger thingset azért szeretem, mert imádom az olyan sorozatokat amikben kitalált dolgok vannak. Meg szerintem minőségibb is. Láttam egy válaszolót aki valami olyasmit írt hogy nem jó mert gyerekek játszanak benne és unalmas. Nos. Ennek a sorozatnak ez a lényege. Gyerekekről szól akik belekeverednek valami rosszba, és mindvégig kitartanak és együtt maradnak. Egyáltalán nem unalmas, de azt megjegyezném hogy ha csak egy epizódot láttál belőle, minek ítélkezel? Csak úgy halkan megsúgom, szinte minden sorozatnak unalmas az első része. Nézd meg az első évadot és utána mondd hogy unalmas.

A Riverdaleről csak annyit, hogy mindig ugyanaz történik. Lásd Veronicát és az apját, Hiramet. Mindig megakadályozzák, mégis visszajön. Na SZERINTEM meg ez az unalmas, holott én végignéztem mind a kettő sorozatot.

EMBEREK, kérlek ne az első alapján ítéljétek meg a sorozatokat.

2020. jan. 3. 02:53
 12/17 Katarina Cosgrove ***** válasza:
mindkettő de inkább a Stranger things a Riverdaleval semmi bajom mai napig nezem de csak ha uj resz van.Régebben mindig ujra néztem de mostmár meguntam a régi részeket.Az ST ben inkabb"horror" van es a Riverdaleben pedig tinidrama
2020. márc. 8. 21:27
 13/17 anonim válasza:
Mi az hogy a riverdale valo a “kis picsaknak, meg a “tiniknek” hat gec a ST kis gyerekek jatszanak azt teszik magukst jobbra balra egy kitalalt szorny ellen vagy ilyesmi 😂 (felreertes ne essen mind a ketto sorozat jo!)
2020. máj. 23. 21:46
 14/17 Itsmebitses válasza:
90%
Egyértelműen Riverdale. Színészek jobbak, kamerások jobbak, story jobb. Az St-t azért szeretik többen, mert a legtöbb ember aki itt valaszol kb 10 eves lehet...
2020. máj. 25. 13:15
 15/17 Katarina Cosgrove ***** válasza:
100%
Riverdale. Amiota irtam a valaszomat azota megvaltoztam.A riverdale izgallmasabb es hosszabb mint az ST.Nekem szemely szerint jobban tetsik a Riverdale.Jobbak a szineszek es olyan mint a normalis elet .Nincsenek benne kitalalt dolgok
2020. jún. 15. 18:16
 16/17 anonim ***** válasza:
Nekem mind a kettő nagyon bejön. Tök más a kettő, nem is lehet összehasonlítani. Van akinet a Stranger Things tetszik jobban, van akinek a Riverdale.
2020. júl. 23. 15:46
 17/17 anonim ***** válasza:

Régen (kb 1 eve) nagyon szerettem a stranger thingset mef minden de aztán rájöttem h akkora hype van körülötte ami nagyon zavart.

Aztán megnéztem a Riverdalet és úristen sokkal jobb mint az ST, Riverdale a kedvenc sorim lett.

Amúgy aki utálja a riverdalet az szerintem kb csak hobbiból csinálja.. "na akkor most utáljunk valamit, á a Riverdale jó lesz" címszóval

2021. márc. 2. 23:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!