A stranger thingset választom. A riverdalet régen szerettem, de azóta megváltozott a sorozat és rosszabb lett. A stranger thingset azért szeretem, mert imádom az olyan sorozatokat amikben kitalált dolgok vannak. Meg szerintem minőségibb is. Láttam egy válaszolót aki valami olyasmit írt hogy nem jó mert gyerekek játszanak benne és unalmas. Nos. Ennek a sorozatnak ez a lényege. Gyerekekről szól akik belekeverednek valami rosszba, és mindvégig kitartanak és együtt maradnak. Egyáltalán nem unalmas, de azt megjegyezném hogy ha csak egy epizódot láttál belőle, minek ítélkezel? Csak úgy halkan megsúgom, szinte minden sorozatnak unalmas az első része. Nézd meg az első évadot és utána mondd hogy unalmas.
A Riverdaleről csak annyit, hogy mindig ugyanaz történik. Lásd Veronicát és az apját, Hiramet. Mindig megakadályozzák, mégis visszajön. Na SZERINTEM meg ez az unalmas, holott én végignéztem mind a kettő sorozatot.
EMBEREK, kérlek ne az első alapján ítéljétek meg a sorozatokat.
Régen (kb 1 eve) nagyon szerettem a stranger thingset mef minden de aztán rájöttem h akkora hype van körülötte ami nagyon zavart.
Aztán megnéztem a Riverdalet és úristen sokkal jobb mint az ST, Riverdale a kedvenc sorim lett.
Amúgy aki utálja a riverdalet az szerintem kb csak hobbiból csinálja.. "na akkor most utáljunk valamit, á a Riverdale jó lesz" címszóval
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!