Ki a legszebb ezek közül a Riverdale szereplők közül?
Lili Reinhart, Camila Mendes vagy Madelaine Petsch??
Nektek (szépségre) ki tetszik a legjobban? És miért pont ő? Mi tetszik benne?
Egyértelműen Madelaine. Természetes szépség, és bár a sorozatban folyton egy tonna smink van rajta, anélkül is gyönyörű. Nagyon különleges a vörös haja is.
Lili szerintem átlagos, az a fajta, akire nem mondanám soha, hogy nem szép, viszont teljesen bele tudna olvadni a tömegbe.
Camila különleges, viszont nekem a szemöldöke nem tetszik, valahogy nagyon furcsa, és rossz értelemben nem tudom levenni róla a szemem.
Szóval full magánvélemény, hogy szerintem mindhárom szép, de igazándiból csak Madelaine tartom igazán szépnek.
Uristeen!! Mintha csak én írtam volna az utolsó választ! :D
Én is odavagyok érte! Több mint odavagyok érte. Ő annyira gyönyörű, hogy a szépségét nem lehet szavakban leírni. Ő az én hercegnőm!!😍 Nincs gyönyörűbb nála! Ő tökéletes!
Egy kicsit sem vagyok leszbi de imádom őt és,hogy ilyen gyönyörű! A hajáról meg ne is beszéljünk! Kell nekem a haja!!😍😍😍
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!