Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Ti éreztetek már úgy, miután...

Ti éreztetek már úgy, miután befejeztétek a kedvenc sorozatotokat, hogy igazából nincs kedvetek csinálni semmit? Csak vagytok?

Figyelt kérdés

Én csak ülök egy helybe és csak bámulok. Most fejeztem be a Pretty little liarst, ami a kedvenc sorozatommá vált! Hihetetlenül nehéz lesz elválni ezektől a lányoktól, velük együtt éltem át mindent. Őrülten fognak hiányozni, és a sorozat!

Köszönöm a válaszokat!

2018. ápr. 7. 15:36
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Nálam az így jártam anyátokkal volt ilyen. 7 évig néztem, gyakorlatilag minden új évad előtt megnéztem az összes előzőt, tehát jó sokszor láttam. Az élet viszont ment tovább, és ez a hiányérzet pár napon belül elmúlt.
2018. ápr. 7. 15:42
 2/13 A kérdező kommentje:
Remélem nálam is elfog! Köszönöm a választ. És az aztán tényleg sok idő!
2018. ápr. 7. 15:43
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem volt ilyen, sok kedvenc sorozatomat sajnáltam, hogy vége, de leginkább akkor, mikor kijelentették, hogy nem lesz több rész, nem pedig már az utolsó rész megnézése után. De lehet nálam azért nincs ez, mert rengeteg sorozatot nézek, és mindig áthangolódok az épp nézett sorozatra és olyankor nem foglalkozok a már megnézettekkel.
2018. ápr. 7. 21:31
 4/13 anonim ***** válasza:

Nekem is volt ilyen, február végén fejeztem be a Trónok harcát (tudom, hogy nincs még vége, de 2019 tavasz még nagyon messze van). Két napig zombiként járkáltam a házban meg a suliban, de szerencsére volt kivel megbeszéljem, az enyhítette kicsit az "üres" érzést. Sőt, így hogy tudom, hogy még nincs vége a történetnek, így még rosszabb volt abbahagyni, nem elbúcsúzni a sorozattól.

Most nézem a Pretty Little Liars-t, az 5. évad 24. része jön, és nagyon szeretem. Mondjuk tudom, hogy mi lesz a story vége, mert mikor tavaly nyáron megjelent a finálé, megnéztem két baratnőmmel.

2018. ápr. 7. 22:36
 5/13 A kérdező kommentje:

Mindenképp nézd végig, garantáltan nem fogsz csalódni benne!:)

Remélem egyszer majd elmúlik ez az ürességérzet.

2018. ápr. 7. 22:48
 6/13 anonim ***** válasza:
El fog, hidd el. Mondanám, hogy gondolj másra, de tudom, hogy semmit nem ér, úgyis mindig visszatérsz a témára. 😂😂 De pár nap és nem lesz ilyen fura érzésed. Addig mondjuk keress egy új sorozatot, amit nézni fogsz. #4 voltam.
2018. ápr. 7. 23:02
 7/13 A kérdező kommentje:
Okés, énis úgy gondoltam, már találtam is egyet😀De legbelül tudom, hohy a PLL-t már semmi sem fogja felülmúlni.:)
2018. ápr. 8. 07:38
 8/13 anonim ***** válasza:

Most megy Lucy Hale-nek az új sorozata, a Life sentence, ha van kedved nézd meg azt is. Mondjuk még csak 5 rész van belőle.

Megint én voltam, #4. 😊😊

2018. ápr. 8. 10:20
 9/13 A kérdező kommentje:
Pont az az új sorozat amit el kezdtem nézni😂 Eddig 3 részt láttam belőle de nem is olyan rossz. Szerintem nézni fogom!😊 És te nézed #4?:)
2018. ápr. 8. 10:29
 10/13 anonim ***** válasza:
Majd szeretném, csak előbb fejezzem be a PLL-t. Egyszerre csak egy. 😂😂 De akk jót hallottam róla, kíváncsi vagyok. 😌😉
2018. ápr. 8. 20:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!