Ti éreztetek már úgy, miután befejeztétek a kedvenc sorozatotokat, hogy igazából nincs kedvetek csinálni semmit? Csak vagytok?
Én csak ülök egy helybe és csak bámulok. Most fejeztem be a Pretty little liarst, ami a kedvenc sorozatommá vált! Hihetetlenül nehéz lesz elválni ezektől a lányoktól, velük együtt éltem át mindent. Őrülten fognak hiányozni, és a sorozat!
Köszönöm a válaszokat!
Nekem is volt ilyen, február végén fejeztem be a Trónok harcát (tudom, hogy nincs még vége, de 2019 tavasz még nagyon messze van). Két napig zombiként járkáltam a házban meg a suliban, de szerencsére volt kivel megbeszéljem, az enyhítette kicsit az "üres" érzést. Sőt, így hogy tudom, hogy még nincs vége a történetnek, így még rosszabb volt abbahagyni, nem elbúcsúzni a sorozattól.
Most nézem a Pretty Little Liars-t, az 5. évad 24. része jön, és nagyon szeretem. Mondjuk tudom, hogy mi lesz a story vége, mert mikor tavaly nyáron megjelent a finálé, megnéztem két baratnőmmel.
Mindenképp nézd végig, garantáltan nem fogsz csalódni benne!:)
Remélem egyszer majd elmúlik ez az ürességérzet.
Most megy Lucy Hale-nek az új sorozata, a Life sentence, ha van kedved nézd meg azt is. Mondjuk még csak 5 rész van belőle.
Megint én voltam, #4. 😊😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!